Blog

Haarverlies kan een zware impact hebben op jouw dagelijkse leven. En kan aan meerdere oorzaken ten grondslag liggen bijvoorbeeld ziekte, medicijngebruik of erfelijke factoren. Wij zijn er voor jou!

LEES MEER >>Verzorg jij je haren graag goed? En wil je jouw haren of hairextensions /haarwerk nog beter verzorgen? Slaap je haren dan nog mooier met de Brandlezz Sleeping Beauty Pillow satijnen kussensloop.

LEES MEER >>Wij krijgen heel veel klanten in de salon die een paar maanden na hun maagverkleiningsoperatie merken dat ze meer haar verliezen dan normaal. Wij hebben hiervoor een oplossing.

LEES MEER >>Je hebt hem vast al voorbij zien komen op TikTok, de haartrend van 2023: de Butterfly Cut. Een weelderig kapsel speciaal voor lang haar dat je gezicht mooi omlijst.

LEES MEER >>De laatste weken krijgen wij veel (jonge) mannen in onze kapsalon met de vraag naar krullen; ze willen een permanent. “Permanent ???" horen we je denken, “Dat is toch iets voor oude vrouwen?”

LEES MEER >>

Merk jij ook dat je sneller last hebt van je uitgroei? En dat je haar sneller lijkt te groeien?  De grijze haartjes komen zo snel weer door. Ik dacht dit is een heel leuk thema om te behandelen in mijn blog.

LEES MEER >>

 

 

De zon schijnt! Wij krijgen de kriebels en willen met z’n allen weer lekker naar buiten en nieuw zomerhaar! Wij hebben de haar trends voor deze zomer voor jou op een rijtje gezet.

LEES MEER >>

 

Iedereen wast het haar regelmatig, niet altijd het leukste klusje :-(. Maar wat doet water precies met jouw haar?
Wij leggen het uit en geven je tips, lees snel verder.

LEES MEER >>

 

De leukste dagen van het jaar komen er weer aan. Heb jij ook zo'n zin in de feestdagen? Wij zijn al helemaal in de feeststemming en speciaal geopend voor jou.

LEES MEER >>

 

De bladeren verkleuren en vallen weer van de bomen. Tijd om zelf ook eens te veranderen van haarkleur.
Wil jij dit ook? Wij geven je tips, lees snel verder.

LEES MEER >>

 

 

Na een chemo kuur hebben wij een klant weer blij gemaakt met lang haar. Ze straalde gewoon van geluk toe ze het resultaat zag.
Wil jij dit ook? Lees dan snel verder.

LEES MEER >>

De nieuwste haartrend bij Brandlezz! Face framing komt naar Limburg. Geen zin in een lange dure verf behandeling. Maar ben je toch toe aan een trendy nieuwe haarkleur?

LEES MEER >>