Blog

Wil jij nog een mooie nieuwe kleur, haarverlenging of een nieuwe coupe voor de feestdagen? Let dan even op onze aangepaste openingstijden....

De laatste weken krijgen wij veel (jonge) mannen in onze kapsalon met de vraag naar krullen; ze willen een permanent. “Permanent ???" horen we je denken, “Dat is toch iets voor oude vrouwen?”

 

Merk jij ook dat je sneller last hebt van je uitgroei? En dat je haar sneller lijkt te groeien?  De grijze haartjes komen zo snel weer door. Ik dacht dit is een heel leuk thema om te behandelen in mijn blog.

 

 

De zon schijnt! Wij krijgen de kriebels en willen met z’n allen weer lekker naar buiten en nieuw zomerhaar! Wij hebben de haar trends voor deze zomer voor jou op een rijtje gezet.

 

Iedereen wast het haar regelmatig, niet altijd het leukste klusje :-(. Maar wat doet water precies met jouw haar?
Wij leggen het uit en geven je tips, lees snel verder.

 

De leukste dagen van het jaar komen er weer aan. Heb jij ook zo'n zin in de feestdagen? Wij zijn al helemaal in de feeststemming en speciaal geopend voor jou.

 

De bladeren verkleuren en vallen weer van de bomen. Tijd om zelf ook eens te veranderen van haarkleur.
Wil jij dit ook? Wij geven je tips, lees snel verder.

 

 

Na een lange ziekte hebben wij een klant weer blij gemaakt met lang haar. Ze straalde gewoon van geluk toe ze het resultaat zag.
Wil jij dit ook? Lees dan snel verder.

De nieuwste haartrend bij Brandlezz! Face framing komt naar Limburg. Geen zin in een lange dure verf behandeling. Maar ben je toch toe aan een trendy nieuwe haarkleur?

 

 

Wat zijn de haartrends voor de herfst en winter? Sommige “tijdloze” stijlen blijven en sommige worden aangepast. Natuurlijk komt er ook weer wat nieuws…Wij zetten voor jou de top 5 op een rijtje. 

Het is een feit, grijs worden we allemaal. De een al met 20 jaar, de ander achter in de 40. En iedere man en vrouw gaat hier anders mee om.
Wij geven jou tips.

 

 

En wat doet zijn mening met ons gevoel? Trekken wij er ons iets van aan wat hij vindt? Of doen we lekker zelf wat we zelf mooi vinden?