Wedding

Bij beautysalon Brandlezz op de grens van Heerlen en Kerkrade in de regio Parkstad kun je ook terecht voor jullie trouwfeest arrangement. Kies voor een huwelijksfeest om nooit te vergeten! Jij wil natuurlijk de ster van de dag zijn. Laat ons jouw haar en make-up verzorgen en het wordt de mooiste dag van je leven.

Heb jij trouwplannen?
Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Een spannende tijd en nog zóveel te regelen. Voor je trouwfeest wil je er natuurlijk onvergetelijk uitzien. Met ons beauty- en trouwfeest arrangement blijf je stralen op de belangrijkste dag van je leven. In onze beautysalon kunnen we je meerdere bruidsarrangementen aanbieden.
 

Bruidsmake-up
Tijdens een intakegesprek, zal de bruidsmake-up met de visagiste worden besproken en gaan wij samen overleggen hoe jij er op je trouwdag wil uitzien. We gaan dan eerst een proef make-up aanbrengen. Daarbij zal worden gekeken naar de stijl en kleur van de jurk, het bruidsboeket en de persoonlijkheid van de bruid. Ben je tevreden, dan nemen wij hiervan een foto en noteren we welke producten we gebruiken.
Tijdens de proefmake-up wordt er afgesproken waar en hoe laat je op je trouwdag zal worden opgemaakt. Je kunt in onze salon langskomen of wij komen op de trouwdag bij jou thuis, zodat jij je volledig kunt ontspannen en de laatste voorbereidingen kunt treffen.

Schoonheidsbehandeling
Ongeveer één week voor de trouwdatum krijg je een schoonheidsbehandeling om de huid grondig te reinigen en overtollige haargroei te verwijderen. Eventueel kunnen ook de wimpers en de wenkbrauwen kosteloos worden geverfd.

Waaruit bestaat het trouwfeest arrangement?

  • Het voeren van een intake-gesprek en nadere kennismaking
  • Het aanbrengen van een proef bruidsmake-up en proefkapsel
  • Een op je huid afgestemde gelaatsbehandeling
  • Bruidsmake-up en Bruidskapsel op de trouwdag zelf
     

Welk trouwfeest arrangement past bij jou?
Onze beautysalon biedt meerdere trouwfeest arrangementen aan, die bij jou passen. Of je nu lang of kort, opgestoken of los haar wilt, er zijn veel verschillende manieren om tot een schitterend resultaat te komen. Uiteraard is het ook mogelijk om de bruidsmeisjes en bruidsgasten van een feestelijk kapsel te voorzien.

Standaard bruidsarrangement
Bruidskapsel opsteken incl. proefkapsel
Bruidsmake-up iinclusief  proef make-up
Prijs vanaf 175 euro
 

Standaard plus bruidsarrangement
Bruidskapsel opsteken incl. proefkapsel
Bruidsmake-up incl. proef make-up
Nagelstyling nieuwe set bruidsnagels
Prijs op aanvraag

 

Luxe trouwfeest arrangement
Bruidskapsel opsteken incl. proefkapsel
Wenkbrauwen epileren
Wimpers en wenkbrauwen verven
Bruidsmake-up inclusief proef make-up
Nagelstyling
Prijs op aanvraag

Als extra kun je kiezen voor een tanning spray voor een mooi bruin tintje op je trouwdag

Zoek jij ook een beautysalon in Heerlen/Kerkrade/Parkstad voor een trouwfeest arrangement op maat voor jouw trouwdag? Maak dan nu een afspraak!

 

BewarenBewaren