Powerslim

PowerSlim is een afslankprogramma waarbij je onder persoonlijke begeleiding toewerkt naar je streefgewicht en een gezond voedingspatroon. Met PowerSlim ga je niet minder eten, maar anders eten! In onze afslank praktijk kerkrade Parkstad kun je samen met een afslankcoach ook werken aan een verbetering van je figuur.
Het programma is opgebouwd uit 3 fasen met 5-7 eetmomenten per dag, waarbij je overdag PowerSlim producten gebruikt en ’s avonds gewoon vlees of vis met groenten kunt eten, ook in de strikte fase. Zie voor voorbeelden de pagina "recepten". Je bereikt je streefgewicht en leert hoe je op gewicht kunt blijven met een gezond en evenwichtig voedingspatroon.
 • Geen shakes, ook vaste voeding, zoals vlees, vis, groente, fruit en lekkere dingen.
 • ’s avonds gewoon mee-eten met de rest van het gezin/je partner
 • Veel variatie
 • 5-7 eetmomenten per dag


PowerSlim is een koolhydraatarm en eiwitrijk dieet. Dit zorgt ervoor dat het lichaam zijn reservebrandstof, de vetreserves, gaat verbranden en dat de spiermassa behouden blijft. Met het behouden van je spiermassa krijg je een mooier silhouet en blijft je stofwisseling op peil! Dit is erg belangrijk om ook op de lange termijn op gewicht te blijven.

Het is mogelijk om met PowerSlim 1,5 tot 2 kilo puur vet te verliezen per week

Voordat je begint krijg je bij ons een total bodyfat-scan. Hiermee kunnen wij goed bekijken hoe het binnen in jouw lijf eruit ziet. Vaak zien mensen alleen het dik zijn van de buitenkant, maar wij kijken ook naar de binnenkant. Samen bespreken we in een vrijblijvend intake gesprek wat je wensen en doelstellingen zijn. Hierbij maken wij samen een realistische doelstelling ontvang je van ons een persoonlijke plan van aanpak. 

Wat kun je altijd verwachten van onze PowersSlim coaches?

 • Deskundig advies
 • Lekkere producten
 • Gezond voedingspatroon
 • Makkelijk vol te houden geen honger gevoel
 • Wetenschappelijk onderbouwd
 • Nazorgtraject gewichtsbehoud
 • Persoonlijke begeleiding 12 uur per dag 7 dagen per week.

Persoonlijke begeleiding

We vinden het belangrijk dat jij je gewenste gewicht op de lange termijn vast kunt houden. Daarom bieden we persoonlijke begeleiding tijdens jouw traject.

Om jouw programma goed af te stemmen op jouw persoonlijke situatie, heb je eerst een uitgebreid intakegesprek met de PowerSlim voedingscoach. Tijdens dit gesprek worden je wensen, doelstellingen en gezondheidstoestand besproken. Op basis hiervan geeft de PowerSlim voedingscoach je een advies.

Je komt wekelijks op consult voor een lichaamsanalyse en advies waarmee je je doelstellingen succesvol kunt behalen. Dat je gewoon lekker kunt blijven eten bij PowerSlim maakt dat het programma makkelijk vol te houden is. Doordat je zes eetmomenten per dag hebt, heb je geen honger en leer je een gezond eetpatroon aan dat je de rest van je leven vol kunt houden.

En ook na het behalen van je streefgewicht blijven wij je als coach begeleiden. Samen met jou investeren we in een blijvend resultaat.

Eenmaal begonnen met PowerSlim, Dan verwachten de coaches je wekelijks terug in de praktijk, om je te meten en wegen en uiteraard te coachen.Tevens passen ze wekelijks een urinecontrole toe en houden jou volledig in de gaten. Daarnaast begeleiden en motiveren wij jou bij het afvallen. Samen gaan we jouw doelen bereiken. Deze keer lukt het je wel!

Wil jij vandaag nog weten wat onze PowerSlim coaches voor jou persoonlijk kunnen betekenen? Boek nu GRATIS een afspraak voor een persoonlijk consult T.W.V € 49,95.    

Graag tot ziens! Groetjes


Gratis Powerslim Intake

BewarenBewarenBewarenBewaren