Nails

In onze nagelsalon op de grens van Heerlen en Kerkrade in de regio Parkstad geven wij jou prachtige acrylnagels of gelnagels, waardoor je handen weer een echt visitekaartje worden. Welke vrouw wil dat nou niet? Onze nagelstyliste weet precies welke nagels het mooiste bij jou passen. De gelnagels of acrylnagels kunnen in elke gewenste kleur gelakt en gepolijst worden. Elke vrouw kan mooie, verzorgde nagels hebben! De gelnagels of acrylnagels kunnen op elke gewenste lengte worden gemaakt. Jouw handen zien er na de nagelbehandeling perfect verzorgd uit.


Gelnagels zetten
Steeds meer vrouwen laten gelnagels zetten. Gelnagels zijn soepel en zijn gemaakt van een flexibele laag die worden uitgehard onder een uv-lamp. Gellak nagels zijn er in verschillende kleuren. Op gelnagels kan ook nail-art toegepast worden, zodat jouw mooie nieuwe gelnagels een feestelijk tintje krijgen. De gelnagels worden afwerkt met een topgel om de glans te behouden.

Kan ik met gelnagels alles blijven doen?
Met gelnagels kun je gewoon werken en vrijwel alles doen wat je normaal doet. Bij het verlengen van de nagels wordt er een kunstnagel(tip) aangebracht, op maat geknipt en gevijld. Gellak nagels zijn ook een beschermlaag over je eigen nagel heen. Bij het verstevigen van de natuurlijke nagels wordt een gellaagje over de eigen nagels aangebracht, om scheurtjes en breuken van de eigen nagels te helpen voorkomen.

Gelnagels zetten is dé manier om mooie, lange nagels te krijgen, en je bepaalt zelf hoe lang je ze wil hebben.
 

Acrylnagels zetten
Acrylnagels zijn ook steeds populairder geworden en heus niet alleen weggelegd voor modellen en beautyqueens. Met onze prachtige acrylnagels word je zelf bijna een model, zo heb je je nagels nog nooit eerder gehad! Ook bij acrylnagels kun je zelf de lengte bepalen.

Bij de behandeling worden tips (verlenging van de nagel) aan de top van de nagels aangebracht met een speciale nagellijm. Deze worden in de gewenste lengte geknipt en glad gevijld met de natuurlijke nagel. Daarna komt de acryl erover heen.

Hoe worden acrylnagels gemaakt?
Acryl is een poeder dat met een vloeistof wordt vermengd. Hieruit ontstaat een bolletje dat op de nagels wordt aangebracht. Met een penseel worden de nagels gevormd, om natuurlijke uitziende nagels te krijgen. Bij acrylnagels zetten kunt u kunt kiezen uit 150 verschillende kleuren acryl.

Acrylnagels zitten dus over de natuurlijke nagel heen. De natuurlijke nagel groeit 1 tot 2 mm per maand en deze uitgroei moet dan bijgewerkt worden. Dit noemen we dus de nabehandeling. Hoe snel een nabehandeling bij acrylnagels nodig is, varieert van persoon tot persoon.
 

French Manicure
Er zijn verschillende mogelijkheden om je nagels te versieren. Het meest gebruikte op dit moment is de French Manicure. Dit is een transparante gel over het nagelbed met aan het uiteinde van de nagel een wit randje. Een French manicure is overigens ook leuk met een roze, blauw of paars randje. Keuze genoeg, dus je kunt het naar eigen smaak laten aanbrengen.

 

 

 

Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor je voeten. Ga HIER >> naar de pedicure pagina. 


Gelnagels zetten of acrylnagels zetten?
Sta jij te popelen om mooie gelnagels of acrylnagels te laten zetten in onze nagelstudio in Heerlen/Kerkrade/Parkstad? Maak dan gelijk afspraak en maak van je handen een pronkstuk!

 

 

BewarenBewarenv