Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring.Ook word deze site geanalyseerd door google analytics. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Pedicure

In de beautysalon Brandlezz op de grens van Heerlen en Kerkrade in de regio Parkstad kun je je voeten een heerlijke pedicure behandeling laten geven. Onze pedicure specialist is een gecertificeerde voetpedicure, die jouw voeten graag in de watten legt. De voetverzorging is ideaal te combineren met een massage of nagelbehandeling of na één van onze gezichtsbehandelingen. Maak er gewoon een verwendagje voor jezelf van!


Geef je voeten de juiste voetverzorging

5% van de bevolking last heeft van infecties aan de voeten en ingegroeide teennagels. Ook heeft 5% jaarlijks last  van likdoorns of eeltplekken. Bij meer dan 5 miljoen mensen is er sprake van een schimmelinfectie aan de voeten. Ongeacht geslacht of leeftijd heeft iedereen baat bij een goede voetverzorging. Onze pedicure in de pedicuresalon kent alle mogelijke voetproblemen en geeft je tijdens een voetbehandeling graag raad en advies hoe jij jouw voeten thuis ook het beste kunt verzorgen.

 

Basis Voetverzorging
Deze basis voetverzorging bestaat uit nagels knippen en eventueel vijlen, overtollig eelt verwijderen, nagels en eeltplekken frezen, nagelomgeving schoonmaken en als finishing touch wordt er een heerlijk verzorgende crème aangebracht. Ook specifieke klachten (zoals schimmelnagels, ingegroeide nagels, likdoorns e.d.) kunnen verholpen worden.

Spa-Pedicurebehandeling
De Spa-Pedicurebehandeling is zeer geschikt voor mensen die last hebben van droge voeten of kloven of hun voeten lekker luxueus willen verwennen. Je ontvangt een heerlijk voetbad met hibiscuskruiden. Daarna volgt een standaard-pedicure behandeling van de voeten: het knippen van je nagels, het verzorgen van de nagelriemen, overtollig eeltvorming, likdoorns, kloven, eksterogen, etc. worden verwijderd. Vervolgens krijg je een scrub behandeling met ‘Mentol sugar cane scrub’.
Daarna worden je voeten verwend met een ‘Spearmint’ masker met warme kompressen. Als afsluiter ontvangt je een heerlijke ontspannende voetmassage met ‘Peppermint butter’.

Pedicure voetmassage
Een voetmassage kan jouw hele lichaam verkwikken. Deze heerlijke voetmassage bevrijden jouw voeten van hun dagelijkse inspanning. Tijdens de voetmassage komen diverse voetreflex drukpunten aan bod. Stimulering van de drukzones veroorzaakt een serie positieve effecten. Deze effecten activeren ook het zelf genezend vermogen van het lichaam. Er wordt gebruik gemaakt van pure etherische oliën afgestemd op jouw voet-type.

French Manicure feet
En French Manicure is een manier van nagels lakken (wit randje, roze nagelbed) maar dan op de teennagels. Deze manier van teennagels lakken is begonnen als een trend, maar is enorm populair geworden. Het voordeel van de French Pedicure is dat het een zeer verzorgde uitstraling geeft aan de voeten en dat de lak lang mooi blijft.

Ook voor dames met minder mooie voeten is een French manicure de ideale manier van lakken, omdat de aandacht niet direct naar de voeten getrokken wordt (wat bij donkere nagellak wel het geval is). Door middel van een verstevigende gel wordt er een doorzichtig laagje aangebracht op uw teennagels. Daarna wordt er een wit- of glitterrandje aangebracht. Dit wordt uitgehard onder een uv-lamp. De gelnagels blijven ongeveer 3 tot 4 weken zichtbaar.

Onze pedicuresalon werkt volgens afspraak. Wil jij ook graag je voeten een heerlijke verwenbeurt geven, zodat jij wel aan iedereen jouw voeten wil laten zien? Dan is het nu tijd om een afspraak met de pedicure van Brandlezz te maken.

 

BewarenBewaren