Haarwerk vergoeding zorgverzekeraar

Haarwerken zijn er in veel varianten, hierdoor kunnen de prijzen voor haarwerken ook verschillen. Verder zijn er meerdere vergoedingsmogelijkheden die uw eigen bijdrage aan een haarwerk eventueel kunnen verlagen.

Bij Brandlezz Haarwerken helpen we u ook bij het nagaan van de mogelijkheden met uw zorgverzekeraar. Zo kan u zich volledig richten op het haarwerk en regelen wij het gedeelte van de administratie met uw zorgverzekeraar. De vergoedingsmogelijkheden zijn per zorgverzekering verschillend. Echter heeft iedereen die in Nederland een zorgverzekering heeft en om medische redenen een haarwerk nodig heeft, recht op de basisvergoeding. Voor 2023 is de basisvergoeding € 454,50.

Wanneer u een haarwerk bij Brandlezz Haarwerken koopt wordt de standaard basisvergoeding direct verrekend. Uw eigen bijdrage van het haarwerk dient bij aflevering betaald te worden. De verdere administratieve zaken met uw zorgverzekering regelen wij voor u.

Iedere verzekeringsmaatschappij heeft een vergoeding om de kosten van uw haarwerk gedeeltelijk te dekken. Bij de meeste maatschappijen krijgt u ieder jaar een standaard vergoeding en bij een aanvullende verzekering kan het zo zijn dat u nog een extra vergoeding uitgekeerd krijgt.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met de haarwerkspecialisten van Brandlezz.

Wij staan voor u klaar. Bel: 085-2735981 of App: 06-29130343. 
Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar ook via WhatsApp.