GRIJS HAAR VERVEN DE NIEUWSTE TREND

Verf je haar granny grey bij Brandlezz

Grjs haar vreven bij de kapper

 Mei 22, 2015    Grijs haar

Brandlezz | Grey Look Blog haartrend

Grijs haar verven: Hello misses GREY!
Eerst spookte de naam van mister Grey (fifty shades) door menig vrouwelijk brein. Vandaag de dag zijn veel dames in de ban van een wel heel aparte GREY MOOD: “The granny hair-look.” Oftewel ze willen hun haar grijs verven.

Laten we zeggen dat je vanochtend wakker werd en je zag de eerste grijze haren op je koppie. Don't freak out! Eigenlijk moet je weten dat je nog nooit zo trendy bent geweest, want grijze haren worden de echte schoonheidstrend voor dit seizoen. Celebs en fashionista's verven hun haar zilver en het contrast met een super underground en deze kleurrijke uitstraling is echt geweldig.

 

Het resultaat is ultra chique en verfijnd, vooral omdat grijs veel meer heeft dan 50 tinten om te betoveren en er charmant uit te zien. Een witte schaduw is ideaal voor wie een lichte huidskleur heeft, zoals Lady Gaga. Ook het ombre grey effect met lichte punten en donkere aanzet is prachtig voor degenen die een bruinere huid hebben, bijvoorbeeld zoals Rihanna en Dasha Polanco. Dus ladies, laten we stoppen met het verbergen van onze ongewenste roots! Zelfs Kate Middleton werd gespot met een paar grijze lokken, zonder drama!


Wist jij dat zilver super cool is?

Joan Didion was het nieuwe gezicht Céline campagne in 2015, en muzikant Joni Mitchell was Hedi Slimane's muze voor Saint Laurent. Beide pronken met een ongelooflijk chique grijs kapsel. Het verkrijgen van die schaduw is niet gemakkelijk voor wie donker haar heeft, en voor jullie blondines ... Go for it!
Veel mensen proberen om hun grijze haren te verbergen, urenlang besteden ze aan het uitroeien van de tekenen van het ouder worden. Maar ladies niet getreurd, het is niet meer nodig, "oma-haar" is in de mode.
Modeontwerpers, zoals Jean-Paul Gaultier, Chanel en Gareth Pugh hebben hun modellen allemaal gestyled met zilver haar en veel vrouwen hebben sindsdien deze trend gevolgd.

 

We hebben beroemdheden gespot zoals Lady Gaga, Pink, Rihanna, Nicole Ritchie en Kelly Osborne. De grijs, wit of lavendel trend is wereldwijd omarmd door vrouwen, kijk naar de duizenden foto's op social media sites onder "#grannyhair".

"Oma-haar is eigenlijk zilverkleurig, elke toon van grijs in je haar is hot: staalgrijs, zilvergrijs, of echt, écht wit, platina-ash met een ofwel violet of zilveren ondertoon," stellen onze eigen hairstylisten van Brandlezz. "Dit is de opkomende trend." Vele trendsetters zeggen dat het de "heetste" haarkleur trend voor 2015 zal worden, die zelfs doorgaat naar de wintermaanden.


"Ik hou persoonlijk van de grijze kleur, het is als iets dat op komt, als een heldere vonk."

Hoe gaat het in zijn werk?
De werkwijze naar deze prachtige kleur kan echter wel lang zijn, waarbij ten minste twee uur nodig is om de natuurlijke haar te bleken en de nieuwe kleur toe te voegen. LET WEL: niet iedere kapper heeft de kennis in huis om dit voor elkaar te krijgen.
Je moet hier echt kleurenspecialist voor zijn. Wij zien dagelijks klanten die een poging hebben gedaan om het zelf te doen en betalen daar de dure prijs voor: hun haar is helemaal verbrand en breekt af. Dit gebeurt ook regelmatig bij kappers die deze speciale techniek niet helemaal beheersen.

"Granny hair" is niet goedkoop, kosten vanaf 295 euro, afhankelijk van de haarkleur en conditie. Touch-ups zijn ongeveer elke vier weken nodig.
Daarnaast raad ik speciale color care producten aan om je haar mooi grijs te houden.

Mijn collega’s en ik zijn helemaal up-to-date met deze techniek en mogen ons kleurspecilaisten noemen.
Ben jij aan het twijfelen, wil jij GRATIS advies of je haar grijs laten verven, dan zoek niet verder en kom gezellig langs bij Brandlezz!
Je mag ook vragen of comments geven op deze blog, graag zelfs! Laat hieronder je review achter!

 
Met hartelijke groet,

Team Brandlezz

 

 

 

BewarenBewaren

 

 

BewarenBewaren
Geen

Opmerkingen

Leuk heel veel vriendinnen willen ook grijs haar ga dit meteen delen
Eindelijk ben ik ook eens helemaal hip met mijn grijze uitgroei!
Nieuw bericht