HAARTRENDS 2019

 Februari 22, 2019    Haartrends 2019

Wat zijn de kapseltrends voor voorjaar en zomer 2019? Hoe gaan we ons haar deze lente en zomer dragen? Brandlezz deed inspiratie op bij de shows om de allernieuwste haartrends en kapsels op te snuiven Het wordt weer een verrassend variabel seizoen met inspirerende haar ideëen! Opvallend is dat we, naast punky kapsels ook weer heel nette en verzorgde kapsels zien waarbij elk haartje perfect gestyled is. Verder zien we vooral heel veel kleur. Van natuurlijke honingblondtinten en bruinschakeringen tot peach, coral en felle blauwe accenten. Voor jouw gemak hebben we een aantal trends op een rijtje gezet.

 

1. Korte kapsels

Korte kapsels komen helemaal terug!  Er zitten pittige korte kopjes tussen maar ook korte kapsels met wat langer haar (matje) in de nek, wat meer volume bovenop en een pony of lok waardoor de uitstraling, ondanks de korte lengte, toch vrouwelijk is. Durf jij het aan?

 

 

* Inspiratie van de Catwalk

 

 

 

2. De bob is een blijvertje

De Bob zien we ook dit seizoen weer. Hij wordt nu extra bot afgeknipt. Het blijft een gemakkelijke halflange lengte, dit seizoen ook met met een twist. De bob is wat langer en heeft wat meer volume. Dit creëer je door highlights of balayage en een krultang of je gebruikt je vingers met de juiste styling produkten.

 

 

  

3 Lang haar met sexy waves

Lang haar is altijd in de mode. Op veel catwalks werd het in losse, sexy waves gedragen. Heel natuurlijk maar ook heel verzorgd. Het ‘beach-achtige’ is er een beetje af. De look is wat geraffineerder.

De “Waterval” is onze grote favoriet bij lang haar. Mooie gezonde lokken die krullend naar beneden vallen in een waterval. Heb je zelf geen lang haar? Bij ons is dat geen probleem, wij verlengen het voor jou in een paar uurtjes. De verlengingen zijn mogelijk in alle kleuren.

 

 

  

 

 

 

 

4 Color your style

Kleuren zien we dit seizoen in alle tinten. Een haartrend waar we niet omheen kunnen, is die van de pastel haarkleuren. We blijven ze zien, en ze zijn steeds chiquer en subtieler. We zien veel peach en coral kleuren. Maar ook naturlijke honingblond tinten en bruine met subtiele highlights. Brandlezz is jouw kleurenspecialist. Bij ons is alles mogelijk en we bespreken graag je wensen.

 

 

 

  

 

Trend 5 Mannen

Mannen kunnen natuurlijk ook bij Brandlezz terecht. Voor de trendy man een hippe cut. De zijkanten kort opgeschoren en de bovenlaag lekker lang met een stoere kuif. Laat je ook eens lekker verwennen met een fijne scheerbeurt.

 

 

 

 

 

Geen