Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring.Ook word deze site geanalyseerd door google analytics. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

GC Twister 19mm Krultang

 
109,95
10 dagen
50 items
+
Toevoegen aan wenslijst
GC Twister 19mm Krultang

De Gold Collection Twister 19mm is een professionele krultang met keramisch toermalijnen staaf. Met gebruik van het LED display is de Twister nauwkeurig in te stellen tot 200 graden C, waardoor deze krultang geschikt is voor alle haartypen.

Gemakkelijk krullen maken

De Gold Collection Twister is zeer licht zodat het maken van krullen nog eenvoudiger wordt. Dankzij de nieuwe toepassing van een kunststof punt is het makkelijker om de krultang vast te houden bij het krullen (alleen vasthouden met de hittebestendige handschoen!).

Stabiele temperaturen

Dankzij het gebruik van infrarood droogt het haar niet uit waardoor het haar niet beschadigt. De krultang heeft dubbele voltage waardoor de temperatuur ook in het buitenland altijd stabiel blijft.

Gratis levenslange garantie!

Dit product kan je je leven lang blijven gebruiken zonder extra kosten! Je kan namelijk gratis levenslange garantie krijgen als je dit product binnen 30 dagen na aankoop registreert. Lees hier meer en registreer je product hier.