GC 5P Krultang Gold

 
249,95
10 dagen
50 items
+
Toevoegen aan wenslijst

GC 5P Krultang
De ISO Professional Gold Collection 5P is een krultang met 5 losse staven in de maten; 19, 25, 32, 25-18 en de nieuwe maat 32-25mm. Met 1 krultang heb je dus direct alle maten in huis! De staven zijn gemaakt van keramisch toermalijn en zijn zeer eenvoudig te bevestigen met het vernieuwde clip-on systeem.

Digitaal verstelbare temperatuur
De krultang is nauwkeurig op temperatuur in te stellen tot 200 graden C met behulp van het LED display. Dankzij de nieuwe toepassing van een kunststof punt op de staven is het makkelijker om de krultang vast te houden bij het krullen (alleen vasthouden met de hittebestendige handschoen!).

Beschadigt het haar niet
Dankzij het gebruik van infrarood droogt het haar niet uit waardoor het haar niet beschadigd wordt. De krultang heeft dubbele voltage waardoor de temperatuur ook in het buitenland altijd stabiel blijft.

Gratis levenslange garantie!
Dit product kan je je leven lang blijven gebruiken zonder extra kosten! Je kan namelijk gratis levenslange garantie krijgen als je dit product binnen 30 dagen na aankoop registreert. Lees hier meer en registreer je product hier.

Tip! ISO Professional krultangen beschadigen het haar niet. Toch raden wij het gebruik van een voedende serum zoals IONIX Straight Arrow Heat Protector of IONIX Heat Protective Before voor het krullen aan. Dit verbeterd het resultaat waardoor het model langer blijft zitten.