Kids

Kapsalon Brandlezz op de grens van Heerlen en Kerkrade in de regio Parkstad is ook speciaal kinderkapper. Als kinder kapsalon knippen wij de leukste kinderkapsels voor zowel meisjes als jongens. Als kinder kapsalon heet Brandlezz ook kinderen van harte welkom. Bij ons zien kinderen het knippen als een groot avontuur. De kinderen worden van begin tot eind bezig gehouden. Een bezoek aan onze kinderkapper wordt zodoende een echt feest! Wij nemen alle tijd voor de kinderen. Indien gewenst kunnen de allerkleinsten eventueel ook bij de ouders op schoot worden geknipt.

Combinatie met knipbeurt voor de ouders
Wil je als ouder ook gelijktijdig of aansluitend aan de knipbeurt van je kind geknipt worden? Wij hebben leuke bezigheden zodat je kind zolang even kan kleuren totdat jij klaar bent. Als dameskapper en herenkapper kunnen wij jou ook een mooi en trendy kapsel knippen en modelleren. Natuurlijk zijn wij op de hoogte van de laatste trends voor zowel kids als volwassenen.
Voor de boys een stoere look en voor de girls een mooie krullenbos of vlechtcreatie.
 

 

Extraatjes voor ouder en kind
Voor de ouders of begeleiders van de kinderen, staat er altijd een vers kopje koffie of thee klaar. Onder het knippen worden de kinderen op een speciale manier benaderd. Na het knippen mogen de kinderen een kleurtje kiezen, een lokje kleuren, een vlechtje in laten draaien of een mooi staartje laten maken.

Als verrassing mogen de kinderen altijd iets lekkers uitzoeken!

Bij kinderkapsalon Brandlezz wordt knippen weer een feestje!

Little Diva Pakket
Wil jij jouw kleine prinsesje eens verrassen met een mooie bos krullen of een prachtige vlechtcreatie?
Maak dan kennis met ons Little Diva Pakket. Voor een speciale prijs vanaf € 25,- loopt jouw schattebout er bij als een ware diva.

Wil jij graag je kind laten knippen door onze kinderkapper in onze kinderkapsalon?

 

BewarenBewaren