De Award, wij hebben hem gewonnen!!

Brandlezz Concepts uit Kerkrade heeft maandagavond 12 oktober in Apeldoorn de prijs voor beste kapsalon van de provincie Limburg gewonnen. De kapsalon Award 2015 is in het leven geroepen door Wie Wat Haar en is De Kappersondernemersprijs van Nederland.

 

De eerste fase van de verkiezing was een consumenten verkiezing. Klanten konden stemmen op hun favoriete salon. Hier werden de salons beoordeeld op 6 aspecten: Deskundig personeel, klantvriendelijkheid, prijs-kwaliteitverhouding, behandeling, sfeer, schoon en netjes.

Vervolgens beoordeelde een professionele jury met o.a. Rob Peetoom, Mari van de Ven, Richard Koffijberg en Willem Overbosch de ondernemingen.

Er zijn in totaal ruim 7.500 stemmen uitgebracht op 1.500 kapsalons in Nederland. Alle genomineerde salons maakten kans op een titel. Brandlezz Concepts heeft de Kapsalon Award 2015 voor Limburg gewonnen en daar zijn wij supertrots op!!

Brandlezz Concepts is sinds 7 jaar gevestigd in het Fletcher hotel in Parkstad Limburg Stadion te Kerkrade op de grens van Heerlen.Het is naast kapsalon een all-in concept voor Haarextensions, Beautysalon, Afslankbegeleiding, Doctorsclinic en Nagelstudio. Luxe en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Wij willen bij deze alle klanten heel hartelijk bedanken voor hun stemmen en vertrouwen in ons.
Deze Award geeft ons een extra boost om met veel plezier op deze wijze door te gaan.

Dank jullie wel en tot snel,