POWDER BROWS BY SARANDA MORINA

 November 14, 2019    Wenkbrauwen

Powder Brows laten maken bij Saranda Morina

Inmiddels is het alweer maanden geleden dat ik mijn wenkbrauwen heb laten maken door middel van een wel heel speciale techniek namelijk Powder Brows. Om precies te zijn, het was in april. Ik heb bewust gewacht met het delen van mijn ervaring aan jullie. Omdat ik sceptisch was over de houdbaarheid. Dit omdat ik al eerder problemen had met de houdbaarheid en verkleuring van mijn eerste PMU Brows.

Via een collega kwam ik bij Saranda terecht. Zij had een behandeling bij haar gedaan en was laaiend enthousiast over haar wenkbrauwen. Zij heeft hele specifieke wensen m.b.t. haar wenkbrauwen. En heel eerlijk gezegd vond ik dat echt een wonder, omdat ik weet hoe zij gesteld is op haar wenkbrauwen, omdat ze daar net als ik heel secuur op is. 

Ik volgde Saranda uiteraard al een tijdje op Social media. Al het werk wat ze laat zien op haar Instagram is een soort snoepjes winkel, maar dan voor wenkbrauwen.

 

Ik dacht:” Zal ik gewoon eens een afspraak inplannen?”. Zo gezegd, zo gedaan.

Via What’s app heb ik haar benaderd en voordat ik het wist was ik binnen 3 weken aan de beurt. 

Ik reisde hiervoor naar het gezellige Valkenburg. Met een warm welkom werd ik ontvangen in haar salon. Inmiddels is ze verhuisd naar dichtbij ons, in de buurt van de Roda JC Ring. Wij heten haar van harte welkom, soort van nieuwe buur.

Maar even terug naar het verhaal. Mijn hart ging echt een beetje tekeer op het moment dat ik op de deurbel drukte…Ik vond het toch wel heel spannend, vooral om die controle los te laten.

Saranda stelde me gerust. Ze nam de tijd om mijn wenkbrauwen te bekijken en mijn wensen aan te horen. Dat gaf me een onwijs vertrouwd gevoel. Daarnaast nam ze uitgebreid de tijd om mij te adviseren. Ik waarschuwde Saranda vooraf al dat ik echt niet de makkelijkste ben. Omdat ik heel precies weet wat ik wil, vooral als het om wenkbrauwen gaat. Na ongeveer 45 minuten waren we eruit en Saranda wist ik precies wat ik wilde. 

De behandeling

Ze deed een verdovende crème op mijn wenkbrauwen en waxte de overtollige haartjes weg. Ik wist van mijn vorige ervaring dat het veel pijn deed. Maar nu voelde ik totaal niets. Ik lag heerlijk in de behandelstoel een beetje te relaxen en kon niet wachten tot het klaar was. Tussendoor kon ik lekker meekijken dat gaf mij als control freak een heel fijn gevoel.

 

Yes, wat waren ze nu al supermooi!

 

Toen het klaar was heb ik alleen maar staan staren. Jeetje wat een geweldig resultaat. Uiteraard zijn ze even wat donker van kleur, maar dat is echt na een paar dagen alweer lichter.

 

Na een poosje krijg je korstjes. Dit kan wel eens gaan jeuken. LET OP !!! niet krabben.

 

Douchen was wel even een dingetje. De eerste paar weken mag er geen water of shampoo op de wenkbrauwen komen. De tip die Saranda me gaf was geniaal: zet een duikbril op!

 

Na 6 weken kreeg ik nog een behandeling. Saranda wil graag zeker weten dat alles goed geheeld is, een touch-up. Tijdens deze behandeling worden de wenkbrauwen geperfectioneerd. 

 

Eerst laat ik je de voor en na foto’s zien zonder make-up. Je ziet eerst een voor foto, daarna een foto vlak na de eerste PMU-behandeling en de laatste foto is het resultaat na zes weken. Je ziet goed dat de kleur veel lichter is geworden en dat er wat ‘gaatjes’ gevallen zijn in mijn wenkbrauwen. Die zijn we dus gaan bijwerken!

 

 

 Ondertussen 6 maanden later en nog steeds blij met het resultaat.

 

Ik heb er ook een leuke vlog van gemaakt. Bekijk hem hier:

 

PRIJZEN SHADOW BROWS

 

Shadow brows is een nieuwe techniek voor semipermanente make-up die wordt toegepast met een machinale nanonaald. ​Je nieuwe wenkbrauwvorm wordt eerst getekend met een potloodje waardoor je vooraf al de vorm ziet die je krijgt. Zo voorkom je dat je te dikke of te dunne wenkbrauwen krijgt. De wenkbrauwen worden vooraf geharst en geëpileerd.


€ 350,- incl. nabehandeling

Extra nabehandeling binnen 8 weken € 65,-
Bijwerken binnen 12 maanden € 185,-
Bijwerken na 12 maanden € 250,-
Bijwerken na 2 jaar Nieuwprijs*
*Inclusief nabehandeling binnen 10 weken

Bijwerken alléén bij door ons uitgevoerde behandelingen.

Wil jij ook nieuwe BROWS?

Schrijf je dan hieronder in en je ontvangt  € 25,- KORTING als je Powder Brows laat aanmeten bij Saranda Morina.

Bovendien blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes over Hair en Beauty en kun je profiteren van unieke kortingen.

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Neem hier een kijkje naar het werk van Saranda, op haar   WEBSITE  en   INSTAGRAM

 

 

Margaretha Koops | Brandlezz Concepts

 

 

 

v
Geen

Opmerkingen

Geen berichten gevonden

Nieuw bericht