Wimperextensions

Droom jij van mooie lange wimpers?

Overweeg je een wimperverlenging te nemen? Ben jij de maandelijkse bezoekjes aan je wimperextension specialist helemaal beu. Uurtje liggen in de stoel en dit maandelijks herhalen. En zijn je eigen wimpers hierdoor wellicht niet meer zo mooi? Wij snappen dat helemaal. Graag willen we jou kennis laten maken met de M.A.R.G.A cosmetics Lashes.

 

M.A.R.G.A cosmetics Lashes.

Deze zijn verkrijgbaar in 3 collecties. Helemaal zelf samengesteld, haartje voor haartje getekend door onze specialisten. En aangepast aan jouw wensen volume en diktes. Ze zijn niet van echt te onderscheiden. En voor elke gelegenheid kun je ze switchen.

Je kunt kiezen uit deze drie colecties:

Kijk ook eens naar het verschil als je geen wimpers op hebt.

WITHOUT LASHES

                                 

 

 

MARGARETHA LASHES

                                 

 

GINNY LASHES

 

                                  

 

MANDY LASHES

 

                               

 

 Bekijk hier onze How-To film over het aanbrengen van de Wimper Extensions.

 

 

 

Niet schadelijk voor je eigen wimpers

De M.A.R.G.A lashes zijn absoluut niet schadelijk voor je eigen wimpers. De band waaran de wimpers vastzitten is een gepatenteerde zeer flexibele band. En de lijm is sterk maar toch vriendelijk voor huid en wimpers. Deze lijm zal je eigen wimpers niet aantasten. Uiteraard raden wij aan om er met beleid mee om te gaan.

 

Houdbaarheid

Een beetje afhankelijk wat je ermee doet, kunnen deze lashes soms wel dagen lang blijven zitten. Er zit een handig lijmpje bij dat je helpt om alles mooi op zijn plaats te houden, mochten ze loslaten. Fiets je door de regen of kom je een beetje in contact met water? Bijvoorbeeld zwemmen of in de sauna., ze zijn water resistent: Dat houdt in dat ze goed bestand zijn tegen een paar druppeltjes water.

Verwijderen

Als je ze wilt verwijderen geen enkel probleem. Met warm water kan je ze heel gemakkelijk eraf halen. Als de lijm in contact komt met warm water, wacht dan 1 minuut en dan lost de lijm op. 

 

AANBIEDING * AANBIEDING * AANBIEDING * 

 

COMPLETE WIMPER EXTENSIONES DREAMBOX

Nu voor slechts € 95,-

Inhoud Box:
3 soorten lashes: Mandy, Ginny en Margaretha
2 tubetjes lijm 
1 applicator
1 M.A.R.G.A cosmetics mascara

 

BESTEL HEM HIER >>
 
   BESTEL NU KLIK HIER

 Meest gestelde vragen wimperextensions

____________________________________________

 

 

 

 

Bewaren