Hair Colors

Dameskapsalon Brandlezz is met haar kleuren door Goldwell uitverkoren tot haarkleurspecialist, waarbij al onze medewerkers zijn gekwalificeerd en getraind bij Goldwell.

 

Haar verven : De Haarkleurspecialist
Een nieuwe haarkleur bij het haar verven maakt een enorm verschil. Durf jij het aan om voor een extreem rode tint te kiezen? Wil jij jouw eerste grijze haren snel weggewerkt hebben of gaat jouw hart sneller kloppen van een bos haar met prachtige kleuren? Maak kennis met de Balayagetechniek en de Hair Fluid Painting techniek. Onze haarkleurspecialisten kunnen het allemaal. Wij voorzien je niet alleen van een mooie haarkleur, maar adviseren tevens hoe je jouw nieuwe haarkleur zo lang mogelijk mooi kunt houden.

 

Welke haarkleur past bij mij ?
Veel vrouwen vragen zich af “welke haarkleur past bij mij”? Met meer dan 15 jaar ervaring met haarkleuren, kunnen wij ons gerust de haarkleurspecialist van de regio Parkstad noemen.Wij zijn gevestigd op de tweede verdieping in het Fletcher Hotel te Roda Stadion Kerkrade op de grens van Heerlen. In onze dameskapsalon werken wij met de nieuwste technieken en kleurproducten. Iedereen is uniek en daarom krijgt iedereen een persoonlijk haarkleuradvies. Hierbij kijken wij naar jouw huidige haartint, de kleur van jouw huid, de coupe die wij gaan knippen en de kwaliteit van jouw haar. Tevens maken wij samen met jou een moodboard van haarkleuren zodat wij precies weten wat jij wil !


Kleurallergie ?
Ben je allergisch voor haarverf of kun je er niet zo goed tegen, daarvoor heeft Brandlezz nu ELUMEN Haarkleuring. Deze is geheel PPD-vrij, zonder oxidanten en zonder ammoniak voor mensen met een allergie voor haarverf. Elumen is een zeer intense haarkleuring die uitsluitend met kleurpigmenten zonder peroxide werkt en geen allergische reacties geeft. Met deze manier is je haar kleuren of haar verven weer iets om naar uit te kijken. Met Elumen dringt de kleuring diep in het haar en zorgt voor een intense, diepe en lang houdbare haarkleur. Met deze 100% dekkende haarverf sta jij er weer mooi gekleurd op!


Haarextensions
Wil je jouw haar kleuren maar eigenlijk droom je al heel lang van lang haar, dan kun je ook extensions laten zetten. Deze kunnen wij ook te allen tijde bijkleuren.

Dus wil jij een ander kleurtje? Twijfel niet langer en plan vandaag nog je afspraak!

 
BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren