Salon Concept

In onze uitgebreide kapsalon met lifestyle concept, gevestigd op de tweede etage van het Fletcher hotel in het Roda Stadion te Kerkrade op de grens van Heerlen, is iedereen welkom: mannen en vrouwen, jong en oud. Wij hanteren een uniek NO NONSENSE concept.
Ben jij op zoek naar een subtiele verandering in je uiterlijk of wil je een compleet nieuwe look? Onze deskundige medewerkers staan te popelen om met jou aan de slag te gaan! Man, vrouw, jong of oud, iedereen is van harte welkom.


Unieke garantievoorwaarden die je bijna nergens vindt
Op alle behandelingen binnen ons concept krijg je een unieke tevredenheidsgarantie.
Herken je dit? Je gaat naar de kapper en je bent bij thuiskomst toch niet helemaal tevreden, geen probleem!! Wij hanteren een 5 days-after-garantie. Je mag dan gewoon een herstelafspraak maken en dan komen we er samen wel uit. Pas als jij met een lach onze salon verlaat, zijn wij tevreden en voldaan.


Gratis parkeren
Gratis parkeergelegenheid op de ruime parkeerplaatsen bij het Roda Stadion.

 
Het gemak van uiterlijke verzorging op één locatie
Nooit meer hoef je van de ene locatie naar de andere te reizen. Bij Brandlezz Concepts kun je terecht voor je complete uiterlijke verzorging op één locatie en je kunt diverse behandelingen combineren in een keer. Dit onder leiding van een vast team van betrouwbaar en vriendelijk personeel. Hoe gemakkelijk is dat? Tijdens de inwerktijd van je haarkleur lekker je voeten laten verwennen of een heerlijke manicure ondergaan. Dit kun je nadien combineren met een verfrissende gezichtsbehandeling of een heerlijke ontspannende massage. Maak gratis gebruik van onze luxe koffiebar en heerlijke drankjes.

 
Kappersvrees?
Je stapt de salon binnen en je hart gaat sneller kloppen, het is toch wel een beetje eng. Weet je nog wat je wilt? Dit is vanaf heden verleden tijd! Het team van Brandlezz Concepts ontvangt jou met open armen oen garandeert jou dat je je bij ons direct thuis voelt. Je bent in de vertrouwde handen van echte professionals die weten wat ze doen. Laat je look over aan medewerkers die luisteren naar jouw wensen en streven naar een perfecte uitvoering. Die de nieuwste kapsel- en beautytrends volgen en ervoor opgeleid zijn om exact te achterhalen wat jouw wensen en verlangens zijn. Dat zijn wij: team Brandlezz.

 
Kom je niet uit de buurt?
Geen probleem, wij zitten naast het Fletcher Hotel en hebben speciale voordelige prijzen om te overnachten in het gezellige Zuid-Limburg. Tevens hebben wij een online systeem en kunnen je ook op afstand ondersteunen en helpen met de meest voorkomende wensen. Verder hebben we pilot locaties door heel Nederland.

Wij hanteren een eerlijke prijs-/kwaliteitsverhouding waardoor wij goed werk kunnen leveren met alle passie en aandacht die jij verdient. In deze tijd, waar salons als paddenstoelen uit de grond schieten, maken wij bewust de keuze om geen prijsvechter te zijn. Dit is alleen mogelijk omdat wij achter onze kwaliteit en deskundigheid staan en niet bezuinigen op kwaliteitsproducten. Wij kiezen voor de beste haarproducten en trainen ons team zowel nationaal als internationaal. Hierdoor zijn wij op de hoogte van de nieuwste trends. Bij Brandlezz Concepts ben jíj het allerbelangrijkste en kennen we jouw naam. Bij Brandlezz voel jij je thuis!

 

 

Bewaren