Hairextensions zetten!

Hairextensions laten zetten bij Brandlezz Concepts, in Kerkrade op de grens van Heerlen, gemeente Parkstad, biedt een groot scala aan mogelijkheden. Onze hairextensions specialisten zijn uitgeroepen tot een van de beste hairextensions specialisten van Nederland. De meest veilige mogelijkheid van haarverlenging vind je in onze dames kapsalon op de grens van Heerlen en Kerkrade; kortom de beste keuze om extensions laten zetten.

Wij vinden het dan ook niet vreemd dat wij worden bezocht door klanten uit heel Nederland en ook uit het buitenland.

De meest unieke haarverlenging systemen liggen nu ook binnen jouw handbereik!


 

De ultieme haarverlenging!

De tijd dat haarverlenging of haarextensions uitsluitend voor "the rich and famous" waren bestemd, is gelukkig voorbij. Tegenwoordig is het voor iedereen mogelijk om een haarverlenging te ondergaan. Laat je door ons informeren over de mogelijkheden. Haarextensions, clip-in extensions of hair waves zijn niet meer uit het hedendaagse modebeeld weg te denken. Extensions zijn de uitkomst om modieuze, extreme kapsels te creëren en om dun en futloos haar een boost te geven.

 

Veel vrouwen zijn niet tevreden met hun huidige kapsel. Het kan zijn dat de laatste kappersbehandeling iets te kort is uitgevallen. Voel jij je niet meer vrouwelijk met je korte coupe? Na een bezoek bij de hairextension specialisten van Brandlezz loop je dankbaar en vol trots met nieuwe haarextensions onze salon uit.

 

 

Al meer dan 22 jaar ervaring

Extensions zetten doen wij al meer dan 22 jaar met heel veel plezier en kundigheid, want als jij trots bent op jouw weelderige bos lang haar, dan zijn wij dat ook! Extensions zetten rekenen wij “all inclusive”, dus inclusief wassen, inzetten, knippen en styling.


Altijd 100 % echt haar garantie!

Hairextensions zijn van écht haar. Wij werken uitsluitend met 100 % mensenhaar van goede, dikke kwaliteit. Wij hebben de belangrijkste vragen over extensions kopen, extensions inzetten en de verzorging van haarextensions voor u op een rijtje gezet. Kijk bij "meest gestelde vragen over hairextensions voor antwoord op al jouw vragen.

 

Hairextensions: de voordelen bij Brandlezz

- 120 kleuren extensions op voorraad
- Wij werken met 100% natuurhaar
- Hoge garantie, advies en nazorg
- De beste prijs-/kwaliteitsverhouding
- In lengtes van 60 cm tot XXL 80 cm
- Dus niet dagen vooraf bestellen!
- Vandaag beslissen is morgen inzetten
- 22 jaar ervaring
- Onzichtbaar aan te brengen
- Geen wachttijden
- Bij medische haarproblemen,
  vergoeding zorgverzekeraar mogelijk

Hairextensions: verzorging & styling
Hoe verzorg ik mijn extensions? Lees hier ons extensions verzorgings blog met gratis advies voor de beste verzorging en styling voor je haarextensions. Je nieuwe extensions wil je natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. Het gebruik van een goede shampoo en verzorgingsproducten is hier van groot belang. Informeer bij onze haarstylist welk product het beste bij jou past.

Binnen Brandlezz Concepts hanteren wij een unieke garantievoorwaarde voor de extensions-klanten.
We gaan samen met jou het avontuur aan om een mooi resultaat te behalen met de verlenging, met behoud van kwaliteit. Ons standpunt is, dat als jij je aan de afspraken houdt, dan ontvang je alle garantie. Je moet dan wel de juiste producten gebruiken die wij je aanraden en gebruik maken van de gratis hairextensions controle die je om de 6 weken gratis mag boeken.

  

Bekijk hier hoe een haarverlenging in zijn werk gaat
 

             


Extensions laten zetten of gratis info/intake?


Droom jij ook al zo lang van een haarverlenging met écht haar dat wel vier tot acht maanden blijft zitten? Maak dan nu hieronder een afspraak om extensions te laten zetten of stuur een WhatsApp als je vragen hebt!

 


Bekijk ook onze fotogalerij extensions!

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren