Dameskapsalon

Dameskapsalon Brandlezz heeft met haar salon op de grens van Heerlen en Kerkrade, in de regio Parkstad een uniek lifestyleconcept voor de totale verzorging van de vrouw.

Dameskapper met de nieuwste haartrends

Op dit moment domineert in de modewereld een individualistische en sterke vrouw die zich bewust is van de nieuwste haartrends. Of je nu houdt van een pittig kort en trendy kapsel of toch liever kiest voor lange lokken, bij Brandlezz is jouw kapsel altijd in de beste handen. Onze hairstylisten staan te popelen om jou in één van onze kappersstoelen te mogen verwelkomen. 


Haarkleurspecialist
Naturel kleuren kunnen worden versterkt met dieprood, dramatisch paarse tinten en/of glanzende heldere kleuren. Met onze marktgerichte focus zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste haartrends en haarkleuren. Ons kappersteam is niet voor niets haarkleurspecialist van Goldwell. Ook dit jaar zijn er weer verschillende haarkleuren te zien in het straatbeeld en op de catwalks.


Haarextensions laten zetten
Heb je last van dun haar en wil je zo graag een volle bos en langer haar? Als Limburgs beste haarextension specialist kun je bij ons extensions zetten of je haar laten verlengen om net wat meer volume te krijgen.

Keratine behandeling
Last van pluizig, onhandelbaar haar? Dan kun je bij ons terecht voor een keratine behandeling. Voor meer informatie KLIK HIER

Onze kapperstip: 
Neem een foto mee naar onze dameskapsalon van jouw droomkapsel of zet deze op je Iphone. Samen kunnen we kijken of wij jou dit kapsel kunnen knippen

Wil jij ook een dameskapper in Heerlen/Kerkrade, Parkstad die van de laatste haartrends op de hoogte is en jou altijd een exclusieve behandeling geeft? Maak dan gelijk hieronder een afspraak!

 

 

 

BewarenBewarenBewaren