Herenkapsalon

Herenkapsalon Brandlezz op de grens van Heerlen en Kerkrade in de regio Parkstad, is naast dameskapper ook specifiek herenkapper.

Herenkapper voor de moderne man

Het kappersteam van Brandlezz heeft zich ook gespecialiseerd als herenkapper. Door de jarenlange ervaring kennen wij de haartrends bij herenkapsels en wij weten dat steeds meer heren zich bewuster worden van hun kapsel, uiterlijk en looks. Als moderne herenkapper komen steeds meer mannen naar onze herenkapsalon waar persoonlijke aandacht, rust en ontspanning een welkome afwisseling van de dagelijkse hectiek is. 
 
Men ReShade service voor grijs haar
Grijs blijven is een keuze, maar dat hoeft niet! Met onze ReShade service camoufleren wij grijs haar zonder het haar echt te hoeven verven. Met deze speciale behandeling voor grijs haar, kiezen steeds meer mannen ervoor om hun grijze haar te camoufleren. Informeer gerust in onze heren kapsalon of jouw haar in aanmerking komt voor een mooie ReShade behandeling.
 
Men’s Skin Treatment
Ga jij als man graag voor een speciale gezichtsbehandeling in onze beautysalon? Denk dan eens aan onze Men’s Skin Treatment voor een intensieve reiniging voor de mannenhuid en het naar wens epileren van de wenkbrauwen.
 

 

Bewaren