Archive: Brandlezz Concepts bv

Haarverlies kan een zware impact hebben op jouw dagelijkse leven. En kan aan meerdere oorzaken ten grondslag liggen bijvoorbeeld ziekte, medicijngebruik of erfelijke factoren. Wij zijn er voor jou!

LEES MEER >>Geen

Verzorg jij je haren graag goed? En wil je jouw haren of hairextensions /haarwerk nog beter verzorgen? Slaap je haren dan nog mooier met de Brandlezz Sleeping Beauty Pillow satijnen kussensloop.

LEES MEER >>Geen

Wij krijgen heel veel klanten in de salon die een paar maanden na hun maagverkleiningsoperatie merken dat ze meer haar verliezen dan normaal. Wij hebben hiervoor een oplossing.

LEES MEER >>Geen

Je hebt hem vast al voorbij zien komen op TikTok, de haartrend van 2023: de Butterfly Cut. Een weelderig kapsel speciaal voor lang haar dat je gezicht mooi omlijst.

LEES MEER >>Geen

De laatste weken krijgen wij veel (jonge) mannen in onze kapsalon met de vraag naar krullen; ze willen een permanent. “Permanent ???" horen we je denken, “Dat is toch iets voor oude vrouwen?”

LEES MEER >>

Geen

Merk jij ook dat je sneller last hebt van je uitgroei? En dat je haar sneller lijkt te groeien?  De grijze haartjes komen zo snel weer door. Ik dacht dit is een heel leuk thema om te behandelen in mijn blog.

LEES MEER >>

 

 

Geen

De zon schijnt! Wij krijgen de kriebels en willen met z’n allen weer lekker naar buiten en nieuw zomerhaar! Wij hebben de haar trends voor deze zomer voor jou op een rijtje gezet.

LEES MEER >>

 

Geen

Iedereen wast het haar regelmatig, niet altijd het leukste klusje :-(. Maar wat doet water precies met jouw haar?
Wij leggen het uit en geven je tips, lees snel verder.

LEES MEER >>

 

Geen

Blog categories

Zoek naar leuke blogs

Wil jij onze blog volgen?