KAPSEL TRENDS ZOMER 2022

 Mei 16, 2022    Zomertrends kapsels 2022

De zon schijnt! Wij krijgen de kriebels en willen met z’n allen weer lekker naar buiten en bovenal nieuw zomerhaar! Haar dat door de zon gekust is d.m.v van high lights of een radicale korte bob. Wij zetten voor jou de heetste zomertrends op een rijtje. Get inspired by the summer vibes of Brandlezz!

 

Glad haar 

Haal de stijltang maar weer uit je badkamerkastje, want deze zomer is glad haar helemaal trendy. Verzorg je haar goed en gebruik de juiste hittebestendige producten. Zo zorg je ervoor dat je haar er gezond en glanzend uitziet. Heb je krullen? Geen nood, je hoeft er dit jaar absoluut geen afscheid te nemen door deze te straightenen. Brandlezz Concepts heeft de ultieme stijltang voor jou, laat je door ons adviseren

Wil je wat langer genieten van stijl haar? Denk dan eens aan een Keratine behandeling.

Een Keratine behandeling vermindert sterk krullend haar en egaliseert de haarstructuur. Ervaar zelf deze ultieme verandering voor haar zo zacht als zijde tot wel 6 maanden lang!

 

 

 

Krullen

Krullen zijn hot! Hoe meer hoe beter. Vooral de natuurlijke, losse krul breekt dit seizoen door. Belangrijk is dat het haar goed verzorgd wordt met de juiste styling producten. Heb jij van jezelf geen krullen? Geen probleem, bij Brandlezz Concepts maken wij ze voor jou. Zowel permanent of tijdelijk met behulp van de krultang.

 

 

 

 

De bob

De bob zien we ook weer bij de langere kapsels terug. Wat moeten we nog zeggen over deze lang houdbare klassieker? Een bob is altijd een schot in de roos. Afhankelijk van je gezichtsvorm bepaalt Brandlezz Concepts, jouw haarspecialist, welke lengte jou het beste zal staan.

 

  

  

 

Curtain bangs

Curtain bangs blijven ook hot, voor de twijfelaars die nog niet helemaal voor de full pony durven te gaan. De "gordijntjes" geven je gezicht een zachte uitstraling.

 

 

Balayage

Het is al jaren een trend en ook deze zomer is balayage helemaal hot. Natuurlijke kleurschakeringen vormen de boventoon. De vraag naar kopertinten, mahonie en natuurlijke tinten neemt toe. Balayage is goed idee als je geleidelijk wil overstappen op een nieuwe haarkleur of je als je je haar wat meer diepte wilt geven.

 

 

 

Heb jij kort haar en wil je graag een andere look? Of heb je lang haar en wil je de schaar erin laten zetten? 

Wat vooral van belang is, is dat de coupe goed geknipt wordt door professionals. Dan heb je een goede basis en hoef je het alleen nog maar een beetje te stylen. Durf jij het aan?

 

Korter dan kort

Wil jij eens totaal wat anders? Ga dan voor een ultrakort kapsel. Pixie cuts zijn helemaal in anno 2022. Dit jaar weer net iets korter dan voorgaande jaren. Kies bij voorkeur voor een jongensachtige-achtige snit in combinatie met een natuurlijke donkere kleur. Of ga jij voor de Icey blonde?
  

 

 

 

 

 

 

 

 

Got inspired?

Ben jij geïnspireerd geraakt? Maak dan vandaag nog een afspraak bij Brandlezz Concepts.

 

 

Geen