HAARVERLIES NA MAAGVERKLEINING

 Februari 15, 2023    Haarverlies na maagverkleining

Oplossing haarverlies na gastric bypass of sleeve

Je haar verliezen na een maagverkleining

Wij krijgen heel veel klanten in de salon die een paar maanden na hun maagverkleiningsoperatie merken dat ze meer haar verliezen dan normaal. Zij raken hier enorm van in paniek, maar het is een waarschijnlijk een tijdelijk probleem.

Het haarverlies kan je een onzeker gevoel geven, je haar maakt je tenslotte tot de persoon die je bent. In onze salon hebben wij inmiddels ruime ervaring met haaruitval en kale plekken na een maagverkleining en weten we daarom ook dat dit patroon bij ieder mens verschillend kan zijn! Sommige mensen ervaren voor een korte periode haaruitval, waar anderen al meer dan een jaar kampen met dit probleem.

Mocht jij last hebben van haarverlies en ben jij op zoek naar een oplossing?

 

Lees dan snel verder….

Mijn tip: Ga altijd even langs bij je huisarts. Om je bloed na te laten kijken op tekorten.

Bij jouw huisarts kun je ook een verwijskaart vragen voor een haarwerk. Met deze verwijskaart kunnen wij gaan bekijken wat de mogelijkheden zijn zodat jij een deel van de kosten van een haarwerk vergoed gaat krijgen.

Verder wil ik je persoonlijk dit nog even laten weten:

Elke dag verlies je haren. Dit is een natuurlijk proces. Er ontstaan vanzelf weer nieuwe haartjes. Na een maagverkleining (gastric bypass of sleeve) val je in het begin het snelst af. Je lichaam is hard aan het werk. De energie gaat dan niet meer naar het onderhoud van je haar maar naar de meest belangrijke organen zoals je hart en longen. Na een tijdje gaat het afvallen minder hard. De energie gaat dan weer naar je haar. Dan stopt het haarverlies.

Je kunt haarverlies niet helemaal voorkomen. Maar je kunt je haar en je hoofdhuid wel extra verzorgen. Dit kan haarverlies minimaliseren en haargroei maximaliseren.

 

Tips om haarverlies te voorkomen:

  • Zorg dat je voldoende eiwitten binnenkrijgt. 
  • Masseer elke dag 5 tot 10 minuten je hoofdhuid. Gebruik de toppen van je vingers en maak kleine ronde bewegingen. De massage stuurt zo meer bloed naar je hoofdhuid.

 

Maak je verder geen zorgen, de haaruitval gaat vanzelf over. Ervaar je ondanks alles toch last van kale plekken of dunner haar?

En mis je body en volume?

Wil je niet wachten tot je haar weer aangegroeid is?

Dan kun je bij mij, de haarwerkspecialist, terecht. Er is van alles mogelijk op het gebied van haartoevoeging methodes.

Als ervaringsdeskundige heb ik, samen met mijn team, de afgelopen jaren al meer dan 100 vrouwen mogen en kunnen helpen in hun reis naar lang haar.

Door het toepassen van onze eigen methode die ik paar jaar geleden heb bedacht.

Het terugvinden van jezelf is nu dichtbij, het afstruinen van internet op zoek naar een oplossing is niet meer nodig.

 

 

 

Ontdek de haarvermeerderingstechnieken van Brandlezz

Brandlezz Concepts onderscheidt zich door de gerichte, probleemoplossende aanpak. Onze haarvermeerderingstechnieken blijken vaak dé oplossing te zijn voor vrouwen, mannen en tieners met alopecia (vrouwelijke kaalheid), tijdelijk dunner haar (stress of chemo) en van nature dun haar of door een maagverkleining.

Wij hebben alle kleuren haar op voorraad leverbaar.

Wat er niet is maken wij custom-made voor jou.

Alles is mogelijk!

 

Klantervaring

Zo kwam Mandy bij ons terecht vanuit de obesitaskliniek. Vier maanden na de gastric bypass operatie begon ze last te krijgen van haaruitval. De lengtes en punten van het haar werden steeds dunner en daardoor werd ze erg onzeker.
 

“Ik was radeloos... ik had juist de stap gezet naar een gezonder leven en uiterlijk, dat mijn haar nu achterbleef was echt vreselijk. In de spiegel kijken deed ik niet, ik werd er zo ongelukkig van.”

Mandy voor en na haar maagverkleining met haaroplossing van Brandlezz


Mandy is uiteindelijk met een kleine haaroplossing geholpen en heeft dit deels vergoed gekregen vanuit haar zorgverzekeraar.

Ieder verhaal is anders... Ons doel is dat jij je weer vrouw voelt en met zelfvertrouwen de deur uit kunt gaan!

We helpen met deze techniek gemiddeld 10 vrouwen per maand aan mooi lang en gezond haar.

 

Kamp jij met haaruitval na een maagverkleining of heb je vragen?
Ken jij iemand of ben je zelf iemand die advies nodig heeft.

Stuur ons een WhatsApp voor gratis advies.

WhatsApp: 06-29130343 of bel ons: 085-2735981

 

Liefs, Margaretha Koops

Team Brandlezz Concepts

 

Geen