Blog

Heb jij last van storende rimpels of wil je vollere lippen? Lijk het alsof je altijd boos bent? Verdubbelen jouw kraaienpootjes met de dag?
Wil jij mooie volle lippen? Je kunt er nu op een laagdrempelige manier wat aan doen. Wij helpen je graag.

De herfst kleurt weer prachtig in al zijn tinten. De Haarkleurtends voor dit seizoen zijn ook extreem gevarieerd van kleur. Vooral warme rode tinten voeren de boventoon, maar we zien ook nog veel lichte ijzige en grijze schakeringen. Kortom alles is mogelijk!
 

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren
Wil jij grijs haar?

Herken je dit?Je voelt je ergens niet tevreden over in je uiterlijk; dit kan zijn over je borsten, neus, lippen of bepaalde rimpels in je gezicht. Je kunt er met niemand over praten en om nou direct naar een arts of kliniek te gaan is je net een brug te ver... 

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

Wil jij kennis maken met Fluid Painting? de nieuwste haartrend van 2016?
Lees dan snel verder over deze spectaculaire haar kleur techniek. Ik laat je zien hoe het werkt en toon je enkele geweldige voorbeelden.
   

BewarenBewarenBewaren

Hoe maak je een knot in 2 minuten? Margaretha Koops legt je step by step uit hoe je dit heel snel doet. Heb jij geen tijd maar wil jij ook een mooie knot zoals Nikki Plessen? Lees dan snel verder.
    

BewarenBewaren
Wil jij ook lang haar?

Vandaag wil ik jullie antwoord geven op de vragen die mij het meest zijn bijgebleven tijdens de 15 jaar dat ik werkzaam ben als hairextensions specialist. En ik heb nog iets heel leuks om met jullie te delen.....
   

BewarenBewarenBewaren
Brandlezz | Grey Look Blog haartrend

Eerst spookte de naam van mister Grey (fifty shades) door menig vrouwelijk brein. Vandaag de dag zijn veel dames in de ban van een wel heel aparte GREY MOOD: “The granny hair-look.” Oftewel, ze willen hun haar grijs verven.
     

BewarenBewarenBewarenBewaren