Sunless tanning

In onze beautysalon op de grens van Heerlen en Kerkrade in de regio Parkstad kun je snel bruin worden met onze tanning spray. Bruin zonder zon is dus het hele jaar door mogelijk bij Brandlezz!
 

Snel bruin worden zonder zon
Wil jij snel bruin worden zonder zon? Met onze spray tan behandeling is dat zo gepiept! Vergeet lange zonnebankkuren met het risico op schade en snelle huidveroudering en kies voor een snelle en veilige manier van bruinen met onze tanning spray als snelle bruiningspray!
 

Spray tanning: hoe werkt het?
De tanning spray die verkrijgbaar is bij de beautysalon van Brandlezz, kun je heel eenvoudig een tanning behandeling ondergaan en zorgt voor een gezonde, natuurlijk egaal gebruinde huid. De tanning spray is verrijkt met plantaardige, voedende en authentieke ingrediënten, waaronder Aloë Vera en Ginkgo. De tanning spray is ontwikkeld voor frequent gebruik, droogt snel, geeft geen vlekken of strepen en is geheel veilig. Je kunt de tanning spray in onze webshop kopen. Of je boekt een spray sessie bij ons in de spray cabine. Dan word je zorgvuldig en egaal, van top tot teen bruin gespoten.
 

 

Bruin zonder zon: makkelijk en snel
Heb je een feestje, ga je trouwen of wil je er gewoon fantastisch uitzien? Dan kun je met de tanning bruiningspray binnen 20 minuten een mooie tropisch bruine teint te krijgen. Ook die vervelende plekjes die normaal wit blijven, krijgen een mooie egale kleur met de tanning spray. De tanning spray van Brandlezz is exclusief ontwikkeld door toplaboratoria in de USA en geldt als de beste die op het ogenblik verkrijgbaar is.

 

 

Bewaren