Spray tan

Behoefte aan een kleurtje? In een blote jurk naar een feestje of bruiloft? Op vakantie met oeps.. lichte benen? Teveel zonnebanken en zonnebaden brengen gevaren met zich mee. Gelukkig kun je binnen Brandlezz Concepts terecht bij Steffie voor een spray tan: direct een mooie kleur, maar dan zonder schade van je huid!

Vroegtijdige veroudering, pigmentatie en huidkanker kunnen allemaal resultaten zijn van een intensieve beschadiging door de zon. Daarom is Brandlezz sunless tanning systeem het grote alternatief voor de traditionele en gevaarlijke tanning methode zoals zon, solarium en zonnebank. Het systeem levert binnen 15 minuten een mooie bruine kleur door gebruik van de laatste technologie op het gebied van de professionele spray on tanning.

Een aangename spray – een exclusieve bronzer en de natuurlijke en veilige tanning component DHA – wordt over de huid gespoten. De Brandlezz sunless tanning bronzer zorgt onmiddellijk voor een prachtige natuurlijke kleur terwijl de DHA component de kleur over de komende 12 uur nog wat intenser maakt.

Tarieven

Gezicht, hals en decolleté € 28,50

Gehele lichaam                 € 38.50

Full Body Complete           € 75,-

Full Body Complete tanning is incl. tanning voor thuis met handschoen. Waar je 60 behandelingen zelf mee kunt doen.

 

Zo werkt het

Met een airbrush apparaat wordt de tanning vloeistof mooi verneveld op de huid. Deze vloeistof bevat DHA. Dit is een kleurloze suiker, die reageert op de huideigen eiwitten en aminozuren in de bovenste huidlaag. Het veroorzaakt een reactie, een bruine verkleuring die lijkt op een natuurlijke bruining. Je staat in een speciaal daarvoor geschikte tanning tent. Spray-tanning verkleurt de dode huidcellen die op je lichaam zitten. De tanning vloeistof die op je lichaam wordt verneveld moet door de dode huidcellen worden opgenomen. Voor het verkrijgen van een mooie egale kleur en een optimale houdbaarheid kun je daarom rekening houden met het volgende:

 

Voorbehandeling

- Hars 4 tot 7 dagen van tevoren omdat de huid herstel nodig heeft.
- Ontharen /scheren kan tot 1 dag voor de spray tan.
- Scrub je lichaam enkele dagen voor de spray tan eenmalig en licht met een normale huidscrub zonder oliën om loszittende dode huidcellen te verwijderen.
- Ruwe plekken zoals ellebogen, handen, voeten en knieën iets steviger scrubben.
- Gebruik bij voorkeur enkele dagen voor de spray tan alleen warm water tijdens het douchen. Voor intieme plaatsen en oksels mag een milk- en olievrije douchegel gebruikt worden.
- Gebruik geen bodylotion meer tot na de spray tan sessie.
 

Op de dag van de spray tan

- Spoel zo kort mogelijk voor de tanning sessie je lichaam goed schoon met alleen warm water.
- Gebruik op de dag van de tanning geen deodorant, vloeibare make-up of dagcrème.
- Neem donkere, los zittende kleding mee voor na de spray tan (joggingbroek, los shirt en slippers).
- Draag het haar naar achter of gebruik een haarband.
- In geval je niet naakt getand wil worden, adviseren we een donker slipje, strapless bh, bikini, korte broek of zwembroek te dragen tijdens de tanning.
 

Nabehandeling

- De tanning droogt gedurende het aanbrengen, maar heeft tijd nodig om de dode huidcellen te verkleuren. Douche daarom de volgende dag of 8 uur na de spray.
- De huid zal doorgaan met verkleuren tot 12 uur na de tanning.
- Vermijd transpiratie (dus ook sporten) tot na de eerste douche.
- Bij een eerste douche verlies je wat bronzer. Dit is een deel van het tanning proces.
- Dep de huid droog na het douchen.
- Om de kleur goed te behouden, kun je na de tanning tijdens het douchen een hydraterende  douchegel of olie gebruiken en na het douchen een bodylotion.
- Bij voorkeur 2 maal daags smeren met  een olie of bodylotion eventueel met een vleugje bruin zonder zon.
- Gebruik eventueel donker beddengoed.
- Vermijdt lange baden, sauna’s en zwemsessies. Dit versnelt het afschilferen van de huid.

In de salon zijn producten, die speciaal zijn afgestemd op de voorbehandeling, houdbaarheid, en verlenging van de tanning verkrijgbaar. Ook is er een Spray-tan voor thuisgebruik of voor op reis verkrijgbaar. De Spray-tanning levert geen enkele bescherming tegen UV blootstelling, dus gebruik zonnebrandcrème voordat je in de zon gaat!

Maak een afspraak voor een mooie natuurlijke teint.
Je kunt ons bellen 085-2735981of direct een What's app bericht sturen  06-29130343  
of maak je afspraak online: