Make-over

EXTREEM MAKE-OVER , EEN NIEUWE LOOK, EEN NIEUWE START!

Brandlezz geeft mensen die aan een nieuwe look toe zijn, een complete make-over, kledingadvies en make up advies. Onze styliste en make-over goeroe Margaretha Koops maakt van jou een compleet nieuw mens, of je nou vrouw of man bent.

Make-over: kledingadvies

Wil jij je met een goed kledingadvies van top tot teen in een nieuw jasje laten steken? Wil je iemand verrassen met een heel speciaal en persoonlijk cadeau? Dan is de complete make-over precies wat je zoekt. Het team van Brandlezz geeft je met veel plezier een nieuwe hairstyling, make- up en wat dacht je van een persoonlijk kledingadvies op maat? Graag gaat iemand van ons stylingadvies team met jou shoppen om jou compleet te vernieuwen!

Een make-over als heerlijke verwendag

Zou jij ook wel eens een heerlijke verwendag willen ervaren of misschien als cadeau geven aan je beste vriendin, collega of familie? Op deze make-over verwendag sta jij centraal en kom je thuis met een compleet nieuwe look! Jouw familie en vrienden zullen versteld staan van het resultaat.

Toe aan een nieuwe look?

Wil jij een nieuwe wending aan je leven geven? Vrouwen (maar mannen zijn ook welkom) die open staan voor een nieuwe look, een nieuwe start en je goed voelen op een manier die bij jou en je persoonlijkheid past. Met een make-over, stijladvies, kleuradvies en make-up advies voel jij je zichtbaar sterker, mooier en dat geeft jou meer zelfvertrouwen. Dit zul je ook uitstralen, zodat jouw totale aantrekkingskracht zal toenemen, of je nou maatje 36 of 44 hebt!

Make-over arrangement

Je arriveert omstreeks 10 uur bij Brandlezz Concepts, naast het Fletcher Hotel, Rodastadion Parkstad. Je wordt ontvangen en maakt een keuze uit verschillende soorten koffie of luxe thee met Limburgs gebak. Het complete make-over arrangement neemt ongeveer 4 a 6 uur in beslag.

Wat gaan we doen?

- In-take en kennismaking met Margaretha om jouw new look te bespreken. Daarbij neemt zij jouw uiterlijk, persoonlijkheid en wensen als uitgangspunt. Je kunt foto’s of plaatjes meenemen zoals je er graag uit zou willen zien. Niets is onmogelijk!
- Een heerlijke hoofdmassage
- Een nieuwe basis haar kleur inclusief 10 highlights
- Knippen en föhnen van het haar
- Een heerlijke lunch
- Make-over make-up clinic inclusief tips and trics
- Een foto voor en na de make-over als aandenken

Indien je binnen 1 week na de make-over niet tevreden bent, mag je terugkomen en zal de salon jou kosteloos behandelen tot je wel tevreden bent. De salon geeft geen geld terug.

Make-over: kledingadvies

Bij een make over voor kledingadvies wordt er geshopt voor één kledingset, eventueel afgemaakt met accessoires en schoenen. De hoogte van het benodigde kledingbudget is afhankelijk van de gewenste merken en daarbij behorende prijs-kwaliteitverhouding. In de meeste gevallen wordt er geshopt in het middensegment, omdat dit de optimale prijs-kwaliteitverhouding biedt.

Benodigd kledingbudget

Qua budget moet je dan rekening houden met ongeveer € 150,- tot € 350,- voor de kleding tot € 100 voor een paar schoenen (indien gewenst). Als je dit teveel vindt kan er geshopt worden in het segment dat vergelijkbaar is met de H&M, Zara en Mango. In dat geval moet je rekening houden met een kledingbudget van € 150,- tot € 200,-. Indien je kleding wilt van de beste kwaliteit en top-merken moet je rekening houden met een budget van € 500,- of meer.

In alle gevallen bespreek je vooraf welk budget je voor kleding beschikbaar hebt en wordt de shop-route daar op aangepast. Indien je  meer dan één kledingset wilt, zal de styliste jouw hiervoor persoonlijk kledingadvies geven.

Make-over cadeaubon

De make-over wordt vaak cadeau gedaan. Hiervoor hebben wij een mooie cadeaubon om weg te geven.

Make-over als personeelscadeau

Het is ook bijzonder leuk om een make-over bij Brandlezz als personeelsuitje weg te geven of voor één van jouw zakenrelaties. Bovendien is de make-over op te geven als bedrijfskosten, de kleding zelf niet. Kosten voor personeelsuitjes vallen binnen de werkkostenregeling van de loonbelasting. Als winactie voor klanten van jouw bedrijf, is zowel de make over als de kleding op te geven als marketingkosten.

Woon jij niet in de buurt? Je kunt een overnachting boeken in het Fletcher Hotel waarnaast wij gevestigd zijn.

Make-over aanvragen?

Droom jij ook al zo lang van een complete make over en/of stylingadvies? Geef je zelf of je vriend, vriendin, moeder, collega of andere relatie een make over van Brandlezz! Vraag het vandaag nog aan en nemen wij snel contact met jou op.

 


Bewaren