Wimper Extensions

In onze beautysalon Brandlezz op de grens van Heerlen en Kerkrade in de regio Parkstad kunnen wij ook wimperverlenging of wimper extensions aanbrengen in onze speciale lash bar. Langere wimpers geven jouw ogen net die extra mooie oogopslag.
 

Wimperverlenging
Met wimperverlenging worden jouw wimpers mooier, langer, voller en zien er natuurlijk uit. Hoeveel modellen hebben wimper extensions of valse wimpers om er zo mooi mogelijk uit te zien? Met een wimperverlenging bij Brandlezz kun jij je ook een model voelen, want reken er maar op dat je hier complimentjes over krijgt!
 

Kan ik met wimperverlenging alles doen?
Met wimperverlenging kun je gerust gaan slapen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over jouw wimpers. Met de wimperverlenging of wimper extensions van Brandlezz, kun je ook gewoon zwemmen, douchen, sporten en naar het strand, zonder dat jouw wimpers hun vorm of kleur verliezen. Kortom geen geknoei meer door uitlopende mascara en zwarte vegen over jouw wangen.
 

Wimper extensions
Dit zijn trosjes wimpers die aangebracht worden op jouw echte wimpers, waardoor er een volle maar toch natuurlijke ‘look’ ontstaat. De wimper extensions van Brandlezz staan al meerdere jaren bekend als de beste onder de wimperverlenging. De wimper extensions zijn beschikbaar in bruin en zwart en in verschillende vormen en lengtes. Indien je de wimper extensions op de juiste wijze verzorgt, blijft jouw wimperverlenging twee tot drie weken zitten en soms wel langer.

Vraag onze schoonheidsspecialiste om advies om te kijken welke wimper extensions het mooiste bij jouw oogopslag passen voor het mooiste resultaat!

Bij aanschaf van de SPECIALE wimper extensions removerkit, geven wij jou de volgende garantie tot 2 weken na het plaatsen van jouw wimper extensions: als je een wimper verliest, kun je de verloren wimper meenemen naar onze salon en wij plaatsen deze opnieuw.

Afspraak voor Wimperverlenging ?
Wil jij ook graag wimper extensions laten aanbrengen? Maak dan een afspraak en knipper straks nog eens extra met jouw prachtige wimpers, want het verschil zul je zeker zien!

 

BewarenBewarenBewarenBewaren