Visagie

Visagie in de regio van Heerlen/Kerkrade/Parkstad. Wij verzorgen visagie op loacatie en in de salon.
Heb je een feestje, gala of bruiloft? Onze visagisten zorgen ervoor dat jij er stralend en glamoureus uitziet.

 

Visagiste en styliste Margaretha Koops en haar team geven ook diverse cursussen en workshops. Ben jij geïnteresseerd in uiterlijke verzorging en wil je graag diverse make-up adviezen van een professionele visagiste? Volg dan een workshop visagie en leer wat je allemaal met mooie make-up kan doen.
 

Voor wie is een workshop visagie bedoeld?
Een workshop visagie is een bijzonder leuk idee voor een vrijgezellenfeestje, een evenement, vriendinnendag of een bedrijfsuitje. Eens een keer wat anders dan een rondje over de midgetgolfbaan of bungy jumpen. Met alle make-up adviezen die je tijdens deze workshop visagie krijgt, kun je voortaan veel mooier jouw eigen make-up aanbrengen. Je hebt er dus echt profijt van.
 

Visagiste op locatie
Heb jij een visagiste op locatie nodig? Ook dat kan bij Brandlezz! Neem contact op voor de mogelijkheden voor een visagiste in de Euregio.

 


 

Een make-up avond organiseren?
Lijkt het jou leuk om samen met jouw vriendinnen of collega’s eens een make-up avond te organiseren onder begeleiding van een “echte” visagiste? Bij Brandlezz Concepts is dat zeker mogelijk. Daarbij kunnen wij ook huidanalyses doen, zodat wij gerichte schoonheidsadviezen kunnen geven voordat we make-up aanbrengen. Een make-up avond met Brandlezz is echt een avond om nooit te vergeten en het is ook nog eens erg leerzaam!

Wil jij je aanmelden voor een workshop visagie, een make-up avond of wil je zelf een afspraak met de visagiste maken? Stuur een mail naar info@brandlezz.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact op met jou.

 

  

 

BewarenBewaren