Keratine/Kerasilk

Heb jij last van pluizig en onhandelbaar haar? Dan kun je bij ons terecht voor een keratinebehandeling. Dames kapsalon Brandlezz, gevestigd te Kerkrade op de grens van Heerlen, gebruikt Kerasilk voor de speciale keratine behandeling, waardoor onhandelbaar pluizend haar weer zo zacht als zijde aanvoelt en goed in model te brengen is.

Waar is een keratine behandeling goed voor?
Met een keratine behandeling van Kerasilk geeft onze kapsalon een exclusieve service voor zeer sterk krullend haar of haar dat zijn eigen leven leidt. Veel vrouwen hebben onhandelbaar, sterk krullend en pluizend haar wat bijna niet in model te brengen is. Zeker als veelvuldig de krultang of stijltang wordt gebruikt, lijdt het haar hier sterk onder, met als gevolg uitgedroogd, dof en onhandelbaar haar.

Wat is een keratine behandeling?
De droom om lang houdbaar, soepel en zijdezacht haar te hebben, komt voor veel vrouwen niet uit. Met de nieuwe keratine behandeling “Kerasilk Keratin treatment service”, kunnen de haarstylisten van Brandlezz deze droom van veel vrouwen eindelijk vervullen. Deze lang houdbare keratinebehandeling biedt 100 procent perfecte resultaten. Eindelijk weer controle over onhandelbaar, uitgedroogd en krullend haar. De keratine behandeling vermindert sterk krullend haar en slagen en egaliseert de haarstructuur. Ervaar nu zelf deze ultieme verandering voor haar zo zacht als zijde tot wel 6 maanden lang!

Wanneer is een Keratine behandeling nodig?

  • Voor onhandelbaar haar dat niet meer in model te brengen is
  • Voor sterk kroezend of krullend haar
  • Voor te veel gepermanent en uitgedroogd haar
  • Voor pluizend haar dat niet glad te krijgen is

Hieronder enkele voor en na beelden van Keratine behandelingen uit onze salon.

 

Speciale tip 

Van een Kerasilk Keratine behandeling heb je gegarandeerd langer plezier als je de Kerasilk Control Shampoo en de Kerasilk Control Conditioner thuis gebruikt. Deze producten zijn bij ons verkrijgbaar in de salon en kosten samen € 50,-. Door het gebruik van deze producten blijft je haar langer glad en gezond! Voor extra weerbarstig haar hebben we ook nog een olie en een spray. Laat je door ons informeren over het gebruik van de producten en jouw haar blijft perfect in shape!

 

 

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren