Wedding

Bij beautysalon Brandlezz op de grens van Heerlen en Kerkrade in de regio Parkstad kun je ook terecht voor jullie trouwfeest arrangement. Kies voor een huwelijksfeest om nooit te vergeten! Jij wil natuurlijk de ster van de dag zijn. Laat ons jouw haar en make-up verzorgen en het wordt de mooiste dag van je leven.

Heb jij trouwplannen?
Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Een spannende tijd en nog zóveel te regelen. Voor je trouwfeest wil je er natuurlijk onvergetelijk uitzien. Met ons beauty- en trouwfeest arrangement blijf je stralen op de belangrijkste dag van je leven. 

Bruidskapsel en make-up
Tijdens een intakegesprek, zal het bruidskapsel en de bruidsmake-up met de styliste worden besproken en gaan wij samen overleggen hoe jij er op je trouwdag wil uitzien. We gaan een proef kapsel/make-up naar wens uitvoeren. Daarbij zal worden gekeken naar de stijl en kleur van de jurk, het bruidsboeket en de persoonlijkheid van de bruid. Ben je tevreden, dan nemen wij hiervan een foto en noteren we welke producten we gebruiken.
Op de proef dag wordt afgesproken waar en hoe laat je op je trouwdag zal worden gestyled en opgemaakt. Je kunt in onze salon langskomen of wij komen op de trouwdag bij jou thuis, zodat jij je volledig kunt ontspannen en de laatste voorbereidingen kunt treffen.
 

Welk trouwfeest arrangement past bij jou?
Onze beautysalon biedt meerdere trouwfeest arrangementen aan, die bij jou passen. Of je nu lang of kort, opgestoken of los haar wilt, er zijn veel verschillende manieren om tot een schitterend resultaat te komen. Uiteraard is het ook mogelijk om de bruidsmeisjes en bruidsgasten van een feestelijk kapsel te voorzien.

Basic wedding (in salon)
Bruidskapsel opsteken incl. proefkapsel
Bruidsmake-up inclusief proef make-up
€ 225,00

Luxe wedding (in salon en op locatie)
Bruidskapsel opsteken incl. proefkapsel
Bruidsmake-up incl. proef make-up
Op locatie 2 uur
€ 325,00

 

MAKE YOUR OWN wedding arrangement

Dit arrangement wordt op maat gemaakt naar de wens van de bruid. Het bestaat uit een proefkapsel en make-up en Kapsel en make-up op de dag zelf.
Je kunt extra behandelingen toevoegen, zoals: Nagelstyling, pedicure, beautybehandeling, spray tanning, wimperverlenging of wenkbrauwmodelleren.


Prijs op aanvraag, bel of mail voor info: info@brandlezz.nl 

 

Zoek jij ook een kapsalon in Heerlen/Kerkrade/Parkstad voor een trouwfeest arrangement op maat voor jouw trouwdag? 

 
 

 

BewarenBewarenv