Visie & Brains

Het ontstaan van Brandlezz Concepts in oktober 2012 is een heel apart, bestseller-achtig verhaal.
De oprichting werd in werking gezet door de voormalig bedrijfsleiders van het geweldige concept genaamd Hair & More, gevestigd in winkelcentrum 't Loon te Heerlen. Als gevolg van de welbekende verzakking van 't Loon kwam Hair & More helaas tragisch aan zijn einde.
Het Hair & More-team is niet bij de pakken gaan neerzitten, heeft alle know-how gebundeld en is tot een nog betere formule gekomen: een trendy kapsalon gecombineerd met alle facetten voor uiterlijke verzorging van top tot teen. Speciaal voor klanten die op zoek zijn naar een verandering in hun uiterlijk, subtiel of een volledige metamorfose.
Wij hebben grondig onderzoek gedaan en hebben gevonden wat de klant van deze tijd nodig heeft: AANDACHT en KWALITEIT, dit alles in een heerlijke relaxte loungesfeer.


Het ontstaan van de naam BRANDLEZZ CONCEPTS
Wij zijn sterk door merkloos en onafhankelijk te zijn van bijvoorbeeld leveranciers. We verkopen enkel en alleen producten en diensten waar de conceptontwikkelaars unaniem achter staan: alleen no-nonsense producten van topkwaliteit. Wij streven ernaar om jou de service en producten te leveren die jij verdient.
Alle medewerkers die in dit concept werken, houden met hart en ziel van hun vak. Zij hebben maar één missie: de klant volledige aandacht, kwaliteit en vakmanschap bieden.
Wij ontwikkelen ons steeds verder binnen dit concept en wij zoeken wereldwijd naar de beste producten en diensten voor onze klanten.

 

Een prachtige, luxe salon waar je onder het genot van een lekker kopje koffie of verse thee terecht kunt voor al je beautyvragen, behandelingen en arrangementen. Of het nu gaat om haar, huid, lichaam of gezondheid, wij zijn van alle markten thuis en laten jou als herboren weer naar huis gaan.
Een visie, een missie, zo vertrouwd. Met meer dan 20 jaar kapperservaring en ondernemersvisie, gebundeld in een hecht team dat al jaren samenwerkt, kijken wij er naar uit om jou in onze prachtige salon in hartje Parkstad, op de grens van Heerlen en Kerkrade te verwelkomen!