FACE FRAMING

 Mei 20, 2021    Faceframing

Face framing? Leuke naam maar wat is het dan precies?

Face framing is een techniek waarbij de kapper~(ster) je voor de spiegel zet en je dan een mega harde klap tegen je FACE geeft. Hahaha lol dat was uiteraard een grapje! :-)

Face framing is een techniek waarbij baby highlights rondom je gezicht worden geplaatst. Dit kan uiteraard ook met allerlei andere kleuren. Deze unieke methode laat jouw mooie gezichtsvorm veel beter naar voren komen.

Bron Pinterest

Hoe wordt deze techniek toegepast?

We plaatsen ongeveer 5 – 10 folies om dit effect te creëren. Je haar wordt of ontkleurd of naar wens ingekleurd en vervolgens weer met een toner die bij jouw haar- en huidskleur past gekleurd.

Let wel op !!! 

Ga wel naar een salon die deze techniek beheerst. Want we hebben wat mislukte gevallen voorbij zien komen. En dat is geen grap. Of kom gewoon gezellig naar de haarverf specialisten van Brandlezz Concepts. Onze kleuren specialisten adviseren goed wat het beste bij jouw wensen en gezicht past, ieder mens is natuurlijk uniek.

Wij staan te popelen om met jou aan de slag te gaan. We nemen graag uitgebreid de tijd om te luisteren naar jouw wensen, zodat we je van een goed kleuradvies kunnen voorzien.

Bron Pinterest

Afspraak maken voor een money piece of face framing?

Ik zet nog even alle voordelen van deze geweldige trend op een rijtje:

  1. Ultra weinig onderhoud –Deze techniek loopt heel subtiel over zodat je geen last hebt van snelle uitgroei of balken.
  2. Voor elk haartype geschikt vanaf bob lengte.
  3. Het laat je haar veel voller lijken. Als je babylights aan de rand van je haargrens laat zetten, creëer je een soort van 3 d effect, diepte in je haar. Helemaal geschikt voor vrouwen die wat meer body en volume willen.

Ben je al overtuigd?

 

We hebben deze maand een actie! 

Face framing all in incl toner & styling voor 75 euro.
Profiteer van de voordelen en wil je direct een afspraak maken? Dat kan! Je hebt een afspraak gemaakt binnen enkele minuten online.

Wil je wat meer info over de behandeling? App ons gerust even we voorzien je van een advies op maat. Tot bij ons!

 

 

Geen