HAARKLEUR TRENDS HERFST 2021

 Oktober 14, 2021    Herfstactie Brandlezz


HAARKLEUR TRENDS HERFST 2021

Toen ik gisterenmiddag met mijn hondjes wandelde, zag ik de blaadjes weer verkleuren en van de bomen vallen. Met zo’n nieuw seizoen voor de deur begint het bij ons vrouwen toch altijd meteen te kriebelen: het is tijd voor een nieuwe hair color blog! 

Veel vrouwen willen in de herfst hun haar weer een iets warmere kleur geven. Ik zeg dan altijd: ladies, het ligt aan het weer en de periode. Weet je zeker dat je voor een andere kleur gaat?

Als je bij ons komt, gaan wij als kleurenspecialisten bij Brandlezz Concepts samen met jou ontdekken en goed overleggen. Is dit een opwelling of een weloverwogen besluit?

We geven je vaak een paar opties:
• je verft je haar permanent donkerder (met een blijvende kleuring),
• merken we toch een beetje twijfel? Dan gaan we voor een semi-permanente kleuring.

Dat is dan ook de kracht van ons team. Wij zoeken verbinding met jou als klant en verdiepen ons oprecht in jouw behoefte.

Maar, laten we even terugkomen op de herfsttrends van 2021! Van roze lokken tot een meer natuurlijke look die eindigt in een weelderige balayage, deze kleuren ga je komend seizoen overal zien. Laat je dus vooral inspireren door de trends die Brandlezz heeft gespot. Koperkleurige lokken zijn helemaal spicy. Vind je het een tikkeltje eng om je hele coupe in deze kleur te verven? Dan zit je komend seizoen ook helemaal goed met een paar baby highlights in deze tint.

 

Hello miss grey

Je haar grijs verven klinkt misschien niet zo sexy, maar zilveren lokken zijn helemaal hot. Dat blijft nog het hele jaar zo. Heb jij last van die altijd terugkerende grijze uitgroei? Ga gewoon eens voor een volledig grijze coupe. 

 

  

Onze stylisten zijn hierin gespecialiseerd. Bij vragen kun je altijd een gratis intake voor kleurenadvies inplannen.

Net als bij de kopertrend kun je ervoor kiezen om je hele coupe in deze kleur te laten verven, maar je kunt ook alleen de onderste helft laten kleuren. Bye bye, storende uitgroei! Prima én een prachtige oplossing.

Pinky

Een roze kleurtje over je mooie lokken blijft ook nog erg hot. Ook hier hoef je niet voor een permanente kleuring te kiezen. We hebben allerlei trucjes zodat je deze trend tijdelijk kunt omarmen. Je hoeft niet gelijk te kiezen voor commitment.

 

  

Mushroom blonde

Er zijn altijd wel dames die kunnen niet kiezen tussen blond of bruin, ga dan eens voor mushroom blondeDat is een mix tussen beide, met een toevoeging van asachtige tonen. Die maken het geheel net iets spannender. 

 

 

Bronde

Geen favoriet van de askleur? Dan is bronde gelukkig ook nog steeds een blijvertje komende herfst.

 

 

Balayage

Balayage is voor ons een echte forever love. Een techniek die niet meer van onze werkvloer is weg te denken. Ga voor karamelkleurige highlights en je creëert een prachtige, warme look. Daar wil je de komende maanden geen afscheid meer van nemen. Bijkomend voordeel: deze trend is mega onderhoudsvriendelijk!

 

 

Red hair

Wie durft?

Rood haar is wat ons betreft altijd prachtig en een van dé haarkleurtrends van de herfst van 2021. Brandlezz heeft echt gave nieuwe roodtinten binnen. We hebben deze tinten al bij aantal dames mogen inkleuren. Je kapsel matcht met deze kleuren perfect bij de gekleurde blaadjes aan de bomen. Dat levert je hoe dan ook de nodige Instagramwaardige foto’s op. 

 

 

Cinnamon chocolate

Deze haarkleurtrend klinkt niet alleen heel lekker, maar is ook nog eens supermooi. Door de warme, roodkleurige ondertoon krijgt je kapsel veel meer diepgang. Eén dingetje: je zult wel regelmatig naar de kapper moeten gaan om de kleur mooi te houden. Ook moet je zeker trouw blijven aan de tonershampoo die wij je adviseren. Uiteraard is deze gepersonaliseerd voor jouw haarkleur.

 

 

 

Maak vandaag nog een afspraak

 

Liefs Margretha | Topstylist Brandlezz Concepts

 

 

Geen