LANG HAAR NA CHEMO

 September 14, 2021    Lang haar na ziekte

 

We hebben alweer een kanjer van een powervrouw laten stralen!
Eindelijk kwam haar wens uit. Ze wilde heel graag haar lange haar weer terug.

Na een periode van ziek zijn en een chemo kuur verloor ze al haar haar.

Haar reactie was hartverwarmend:  
"OMG het haar lijkt echt identiek op mijn eigen haar". 

Hier worden wij als team nou zo ontzettend blij van.
Om vrouwen na hun gevecht tegen deze vreselijke ziekte te kunnen voorzien van mooi haar. Zodat ze niet meer hoeven te denken aan hun ziekte als ze in de spiegel kijken. Want dat is ook een heel proces van acceptatie.
Als vrouwen hun eigen haarlengte weer terug zien in de spiegel, krijgen ze daar een positieve mindset van. Dat is heel belangrijk na zo’n zware periode.
 

Brandlezz Concepts is erkend haarwerkspecialist en onderscheidt zich door de gerichte, probleemoplossende aanpak. Onze haarvermeerderings technieken blijkt vaak dé oplossing te zijn voor vrouwen en tieners met alopecia (vrouwelijke kaalheid), tijdelijk dunner haar (stress of chemo) en van nature dun haar.


Alles is mogelijk!

Brandlezz Concepts werkt met 100% natuurlijk haar dat op een veilige en duurzame manier wordt bevestigd aan het eigen haar. Je ziet er niks van maar het ‘wow-effect’ is wel direct zichtbaar. Of je nu meer volume wilt of gewoonweg langer haar, alles is mogelijk. We helpen met deze techniek gemiddeld 10 vrouwen per maand aan mooi lang en gezond haar.

Ken jij iemand of ben je zelf iemand die advies nodig heeft.
Stuur ons een WhatsApp voor gratis advies of maak een vrijblijvende afspraak.

  

  

Liefs team Brandlezz Concepts

 

Geen