HAARTRENDS HERFST - WINTER 2020

 September 17, 2020    Haartrends herfst-winter 2020/2021

Wat zijn de haartrends voor de herfst en winter? Sommige “tijdloze” stijlen blijven en sommige worden aangepast. Natuurlijk komt er ook weer wat nieuws…Wij zetten voor jou de top 5 op een rijtje. Laat je inspireren en neem een voorbeeld foto mee naar de salon. Zo weten we exact welke stijl je mooi vindt en hoe je graag je kapsel geknipt wilt hebben.

1. De Bob/ LOB

Als we de hit moeten noemen, dan is dat: de lob, de lange variant van de bob. De bob zien we nu al jaren terugkomen, iedere keer in een iets andere variant. De lob (lang bobkapsel) is eigenlijk gewoonweg de uitgegroeide variant van de bob, maar het staat wel erg tof! Met 

Een lob kan je ook nog eens heel veel kanten uit: steil de bob voor een ultraclassy resultaat, je kan de bob ook krullen (zo lijkt je kapsel ook nog wat korter) of je kan je lob in een ombre haarkleur laten verven. Zelfs een opsteekkapsel kan nog als je een lange bob hebt. Ideaal!

  

 www.brandlezz.com

www.instagram.com/salsalhair/
 

2 Grijs Haar

Wij zijn fan van het eerste uur. De granny look! Ook dit najaar een blijvertje. Laat het grijs verven aan een van onze specialisten over. Wij geven jou een advies op maat, hoe je van bijvoorbeeld donker haar naar grijs haar kunt gaan. Bovendien hebben wij ook hele fijne uitgroei oplossingen voor jou, zodat jouw grijze uitgroei nauwelijks opvalt. Laat je door ons adviseren.

 

www.brandlezz.com 

  
3 Curtain bangs

Geen strakke rechte pony, maar een sierlijk gordijntje voor je ogen. Het haar valt soepel rond je gezicht. Bovendien lijk je door de bangs een aantal jaren jonger. Heel mooi bij lang gezond glanzend haar. Is jouw haar niet gezond en glanzend? Denk dan eens aan een keratine kuur. Deze verzorgt het haar en het haar blijft 6 maanden stijl en glanzend. 
    

   

www.brandlezz.com 

https://www.instagram.com/brianacisneros/ 

4. Shag hair

Dit is de langere pony met lang haar. Choppy haarpunten met een gelaagde kruin. Stijlvol en stoer. Hier kun je alle kanten mee uit. Je kunt alles glad stylen of messy (wild) of je haar krullen. Een shag is op z’n best met een natuurlijke haarkleur. Denk daarbij aan een mooie blonde tint – bijvoorbeeld creamblond, honingblond of beige – of een bruine haarkleur - bijvoorbeeld espressobruin. Heb je dun haar of haar dat snel breekt? Dan zetten wij graag extensions bij jou zodat je een mooie volle bos krijgt.

www.brandlezz.com

  pinonhaircut@pinterest

 

 @hollydoeshair

  
5 Kort maar krachtig haar
 

Ook kort haar zien we dit seizoen weer volop voorbij komen. Een kort kapsel kan je net wat meer pit geven. Met mooie kleurtechnieken wordt een mooi 3d effect gecreëerd. Deze herfst zien we veel assige tinten, rood en roze... Durf jij het aan?


 www.brandlezz.com

 

  

 
Met hartelijke groet,
Team Brandlezz Concepts

 

(Foto credits Pinterest en Brandlezz Concepts)

 

Geen