DE BUTTERFLY CUT

 Februari 9, 2023    De Butterfly Cut

De Butterfly Cut

Long hair ladies, opgelet: Er is een nieuwe knip techniek komen aanwaaien. Je hebt hem vast al voorbij zien komen op TikTok, de haartrend van 2023: de Butterfly Cut. Een weelderig kapsel speciaal voor lang haar dat je gezicht mooi omlijst.
Er zijn al diverse sterren grote fan van dit kapsel: Kaia Gerber, Sydney Sweeney, Matilda Djerf en Jennifer Aniston. Deze trend is natuurlijk ook al gesignaleerd bij de nieuwe zaak van Brandlezz, jouw kapsalon op de grens van Heerlen en Kerkrade.

 

 

Wat is de Butterfly Cut precies?

Het is een kapsel geknipt in lange lagen en kortere lagen. De korte lagen komen aan de voorkant 2 tot 3 cm onder de kin en zorgen voor volume en voor een “lijst” om het gezicht. De lange lagen vallen achter over de schouders en creëren lengte aan het haar.

De angst voor elke vrouw met lang haar is dat het te kort geknipt wordt. De hairstylisten van Brandlezz Concepts zijn echte lang haar ambassadrices die jouw angst helemaal begrijpen en ook volkomen wegnemen. Door goed te luisteren, je heel goed adviseren en uiteraard door onze kennis. Daarom zijn we zo enthousiast over deze nieuwe techniek die wij eigenlijk al heel lang toepassen. Maar ik zou zeggen geef het beestje maar een naam.

Het geheim van de kapsel zit ‘m in de combinatie van korte laagjes (die het gezicht mooi framen, en volume geven) en lange lagen, die het haar nóg langer doen lijken. Zorg er wel voor dat de laagjes aan de voorkant op basis van joúw gezichtsvorm worden geknipt, met de kaaklijn in het achterhoofd. Laat dat knippen maar aan de professionals van Brandlezz over!

Het fijne van de Butterfly Cut is dat het kapsel voor elk haartype geschikt is. Ideaal voor medium tot dik haar, maar ook voor dunner en fijner haar. Als dit kapsel goed wordt geknipt, voelt je haar uiteindelijk een stuk lichter, maar ziet het er niet korter uit. Eigenlijk heb je aan de voorkant een lange Boblijn en aan de achterkant weelderige lange lokken. Wat ook heel mooi is om de Butterfly Cut op te pimpen met mooie kleur verlopen. Bijvoorbeeld door de laagjes aan de voorkant op te laten lichten of een mooie 3 D Balayage door het hele haar. De kleurexperts van Brandlezz adviseren jou graag op maat.

 

 

Het is gemakkelijk in onderhoud

Als jouw Butterfly Cut piekfijn geknipt is, hoef je nog maar weinig te doen om hem goed te onderhouden. Alles wat je nodig hebt is een föhn en een ronde borstel. Draai je lokken tijdens het föhnen naar buiten weg van je gezicht. Style je coupe met mousse en een hairspray zodat het goed blijft zitten gedurende de dag. Om het je nog makkelijker te maken hebben we een styling video gemaakt.

 

Wil jij ook een Butterfly Cut?

Maak dan snel een afspraak bij Brandlezz en wij knippen de Butterfly Cut speciaal naar jouw gezichtsvorm.

 

Tot Gauw!

Liefs Team Brandlezz Concepts

 

­­­

Geen