Blog

De nieuwste haartrend bij Brandlezz! Face framing komt naar Limburg. Geen zin in een lange dure verf behandeling. Maar ben je toch toe aan een trendy nieuwe haarkleur?

 

 

v

Vanaf 1 december 2020 is iedereen van 13 jaar en ouder verplicht om een niet-medisch mondkapje te dragen bij de kapper. Dit geldt zowel voor ons alsook voor jou als klant. 

Wat zijn de haartrends voor de herfst en winter? Sommige “tijdloze” stijlen blijven en sommige worden aangepast. Natuurlijk komt er ook weer wat nieuws…Wij zetten voor jou de top 5 op een rijtje. 

Het is een feit, grijs worden we allemaal. De een al met 20 jaar, de ander achter in de 40. En iedere man en vrouw gaat hier anders mee om.
Wij geven jou tips.

 

 

Brandlezz Concepts legt jou uit hoe je zelf je gelnagels of acrylnagels kunt verwijderen. Wij vertellen jou stap voor stap hoe je dat doet, zonder dat je je eigen nagel beschadigd.

 

 

Brandlezz Concepts blijft ook de komende tijd gewoon voor jou open. In deze bizarre tijden heb jij ook behoefte aan ontspanning. Wij zorgen voor extra maatregelen in de salon.

 

 

En wat doet zijn mening met ons gevoel? Trekken wij er ons iets van aan wat hij vindt? Of doen we lekker zelf wat we zelf mooi vinden?

Nooit meer hoef je van de ene locatie naar de andere te reizen. Bij Brandlezz Concepts kun je terecht voor je complete uiterlijke verzorging op één locatie.

 

Ben je kalend of heb je kale plekken op je hoofd? Wij hebben een hele fijne oplossing voor jou. Ik stel je graag voor aan: de Brandlezz TOP Hairplate.

Dat veel vrouwen last krijgen van kaalheid, kunnen wij in onze salon heel goed beamen. In deze blog gaan we hier dieper op in!

 
     

 

Hittegolf Nederland !!!. Overdag is dat leuk, maar die warmte is soms niet echt bevorderlijk voor een goede nachtrust. Laten we het al helemáál niet hebben over je haarlook. Die gaat na een nacht transpireren helemaal naar de haaien.

     

Bewaren

Ga jij ook op vliegvakantie? Maar wat mag je nou meenemen aan verzorgingsproducten? Daar zijn allerlei regels voor. Hoe voorkom je nu last-minute paniek bij de douane?