WATER VOOR JE HAAR

 Maart 24, 2022    Water voor je haar

Laten we het eens over WATER hebben! En wat water met je haar doet, wij geven je 3 water tips:

Hard water- De mineralen in hard water hopen zich op in het haar en laten een laagje achter. Dit laagje maakt het haar dof en kan de kleur veranderen in een koperkleurige, warme tint. Brandlezz heeft een speciale shampoo en conditioner die kunnen worden gebruikt om deze effecten tegen te gaan en de kleur mooi te houden. 

Heet water- Geloof me, ik weet hoe fijn het voelt om een lekkere hete douche te nemen... ik ben ook schuldig.
Maar het is vreselijk voor je haar! Heet water ontdoet het haar van zijn natuurlijke oliën, waardoor het haar droog en broos wordt en breuken veroorzaakt. Het opent ook de haarschubben van je haar, waardoor de kleur heel snel vervaagt. De enige manier om dit probleem op te lossen is door je haar gewoon met koeler water te wassen, sorry maar het werkt!

Water drinken- gehydrateerd blijven is zooo belangrijk voor de gezondheid van je haar! Het bevordert een gezonde hoofdhuid en helpt het haar gehydrateerd te houden van wortel tot punt!

Bovendien helpt het drinken van water bij het afslankproces. Heb jij hier hulp bij nodig? Neem dan eens een kijkje bij Slimteam, de afslankcoaches, die een "Drink je slank challenge" hebben ontwikkeld. Klik hieronder op het logo van Slimteam voor meer info.

Volg je onze tips op, dan gaat je haar er vanzelf beter uitzien. Wil je er nog beter uitzien? Maak dan snel een afspraak bij ons, zodat jij er weer stralend bijloopt dit voorjaar!

Tot gauw, liefs team Brandlezz

 

 

Geen