HAARWERK SPECIALIST BRANDLEZZ

 April 6, 2023    Haarwerkspecialist Brandlezz

Lieve jij, haaruitval of haarverlies kan een zware impact hebben op jouw dagelijkse leven.

En kan aan meerdere oorzaken ten grondslag liggen bijvoorbeeld ziekte, medicijngebruik of erfelijke factoren. Zowel bij mannen en vrouwen. De meest voorkomende vormen van haarverlies zijn Alopecia Areata, Alopecia Androgenetica en Chemotherapie. Maar ook bijvoorbeeld hormonale factoren spelen een rol. We got you!! Wij zijn er voor jou!

Onze missie is om mannen en vrouwen in Zuid-Limburg op een unieke manier en op een unieke locatie te kunnen helpen met al hun haar problemen.

Dit op een laagdrempelige hippe stijlvolle trendy manier. Wij zijn er voor jou. Niet alleen in jouw proces maar ook de stappen erna. Wij zijn lid van Haarwerk Specialist Branche organisatie Nederland. De sfeer is warm en laagdrempelig. Wij vinden het belangrijk dat jij je prettig voelt.

Hieronder laten wij aan de hand van een aantal foto's zien wat we voor jou kunnen betekenen:

 

Je ziet hier de kale plekken voor de behandeling doorschemeren:

 

 

 

 Het eindresultaat na de behandeling:

 

 

 

De klant is erg blij en dankbaar met het eindresultaat:

 

 

Informatiegesprek

Binnen Brandlezz Haarwerken werken niet alleen de beste haarwerk specialisten maar ook een sociaal pedagogische medewerker die jou met alle liefde begeleidt in het proces van jouw nieuwe haar.

Daarnaast is het eerste informatiegesprek onder het genot van een kopje koffie of thee altijd kosteloos en op afspraak. Wij garanderen dat wij jou binnen 2-5 werkdagen kunnen inplannen voor een gratis consult.

Samen met een haarwerk expert gaan we in een vrijblijvend gesprek achterhalen wat je wensen zijn. Samen kijken we naar je bestaande situatie en uiteraard alle mogelijkheden. Vervolgens informeren we je wat voor jou de beste manier is om je natuurlijke kapsel terug te krijgen.

Ook ontvang je een prijsopgave inclusief plan van aanpak en betalingsvoorwaarden en bekijken we wat de bijdrage van jouw zorgverzekeraar is. Na afloop van dit gesprek ben je volledig op de hoogte over een eventuele behandeling. Uiteraard is je privacy volledig gewaarborgd binnen ons concept

 

De prijs van een haarwerk

Wij bieden standaard oplossingen maar ook echt maatwerk, de prijzen kunnen sterk variëren. De prijs van een haarwerk is onder andere afhankelijk van het haarprobleem wat zich voordoet en welke methode of haarwerk gekozen wordt.

•    Lengte van het haar
•    Haarkleur
    De keuze tussen echt haar of synthetisch haar

Nogmaals voor elk budget kunnen wij een passende oplossing vinden.

Brandlezz Haarwerken heeft snelle levertijden en ook redelijk veel op voorraad leverbaar.

Duurzaamheid van jouw haarwerk en de allerhoogste kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Wij bieden standaard oplossingen maar ook echt maatwerk,de prijzen kunnen sterk variëren. De prijs van een haarwerk is onder andere afhankelijk van het haar probleem wat zich voordoet.

 

 

Vergoeding zorgverzekeraar

Bij het oplossen van een haarprobleem of het aanschaffen van een haarwerk is het belangrijk om na te gaan welke vergoeding je zorgverzekering biedt.
Diverse zorgverzekeraars kennen een basisvergoeding voor haarwerken. Heb je een aanvullende verzekering, dan kun je in aanmerking komen voor een extra vergoeding voor een haarwerk. Dit kan de eigen bijdrage aan een haarwerk fors verlagen. 

De hoogte hiervan verschilt per verzekeraar en is afhankelijk van de door jou afgesloten aanvullende verzekering.
De vergoedingen voor haarwerken vind je terug in de verzekeringsvoorwaarden bij ‘aanvullingen – hulpmiddelen’.


Administratieve afwikkeling


Brandlezz Haarwerken zorgt en helpt  eventueel voor de administratieve afwikkeling met je zorgverzekering. Wij leveren helaas nog niet alle gecontracteerde zorg met zorgverzekeringen. Naast de vergoeding van je zorgverzekeraar, kent de Belastingdienst ook inkomensafhankelijke regelingen voor ziektekosten. Waarbij je veelal ook nog een bedrag terug kunt vorderen.


Persoonlijke berekening


Wil jij weten op welke vergoeding jij kan rekenen?
Bel Brandlezz Haarwerken en we maken een persoonlijke berekening voor je.

Wij staan voor je klaar. Bel: 085-2735981 of App: 06-29130343. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar ook via WhatsApp. 

                   

 

Vraag GRATIS E-book haarverlies oorzaken aan:

 

dit veld niet invullen s.v.p.
Geen