MANDY IS WEER TERUG VAN ZWANGERSCHAPSVERLOF!

 November 6, 2018    MANDY IS WEER TERUG VAN ZWANGERSCHAPSVERLOF


Mama Mandy: "Mijn zwangerschapsverlof is voorbij en is Olivia al 12 weken oud. Alles is als een lichtflits voorbij gegaan…"

 

Hallo lieve klanten,

 

Tadaaaa, daar ben ik weer terug van weg geweest. Het moment is aangebroken dat mijn zwangerschapsverlof voorbij is. Het leek Margaretha en mij een leuk idee om een blog te schrijven over mijn zwangerschapsverlof.

Zoals jullie wellicht weten ben ik bevallen van een wolk van een dochter, ze heet Olivia. De eerste periode als kersverse moeder was wel even zwaar. Jeeetje wat moesten mijn man Jeroen en ik er aan wennen. Opeens ben je verantwoordelijk voor een klein mensje.

Ja, dat vond ik wel heel even moeilijk, maar dat hebben veel moeders in het begin, heb ik me laten vertellen.

Mijn proef periode als mommy to be is nu echt voorbij en ik durf te stellen : " I was born for it ". Wat kan ik genieten van mijn kindje. En wat groeit ze snel!

Maar stiekem miste ik het werk ook wel en jullie als klant ook uiteraard. Ook fijn om te zien dat wij als team heel sterk zijn en mijn afwezigheid super goed is opgevangen.

Ik zal part-time werkzaam zijn op de werkvloer en verheug me enorm om jullie weer te begroeten bij ons in de salon.

Hier alvast een leuke foto collage van de eerste bijzondere 12 weken.

 

Graag wil ik persoonlijk al mijn baby ervaringen met jou delen. Ik sta te poppelen om je te ontvangen in de salon.

Tot snel, veel liefs Mandy

 

Geen

Opmerkingen

Proficiat Mandy & Jeroen met dit geweldige nieuwe lieve meisje. Prachtige naam en enige foto's. Ik wens jullie alle geluk toe in jullie leven. Geniet er ten volle van. Liefs Jonna
Wat fijn dat je er weer bent Mandy! Ik ga snel een afspraak inplannen bij jou.
Nieuw bericht