GEWELDIGE POWERSLIM ERVARING, LEES HET VERHAAL VAN JOKE

 Oktober 29, 2015    De Make-over van 2015

In 2012 ging bij mij de knop om en ben ik hulp gaan zoeken voor persoonlijke begeleiding bij mijn voedings- en bewegingspatroon bij powerslim. Toen ik begon woog ik 95 kilo, ik zat absoluut niet lekker in mijn vel en was depressief. Ik werd uitgelachen en gepest, leuke kleren kon ik nergens vinden, vrienden had ik niet, ik ging niet op stap en werd steeds onzekerder. Ik zag foto’s van mijzelf en schrok zó erg dat ik besloot, dat het zo niet langer kon.

POWERSLIM by BRANDLEZZ
Op het werk hoorde ik over de dieetcoaches van Brandlezz Concepts die door middel van het PowerSlim traject kilo’s konden laten verdwijnen als sneeuw voor de zon. Dat leek mij wel wat.
De opzet is erg laagdrempelig en bij de dieetcoaches van Brandlezz werd ik zeer hartelijk en persoonlijk ontvangen. Dat deed mij goed, eindelijk iemand die naar mij luisterde! Ik werd gescand en gewogen waardoor ik mij niet alleen bewust werd van mijn overgewicht maar ook van het vetpercentage in mijn lijf. Zeer interessant. Wat mij nog goed herrinner toen ik het hoge gewicht zag, is dat mijn coach Margaretha zei: ”ach meid, het is maar een getal. Vanaf nu gaan we naar andere getallen kijken”.

In het begin was het heel moeilijk en confronterend voor me dat ik echt iets moest gaan doen aan mijn eetpatroon. Het bleek dat ik door mijn drukke baan eigenlijk overdag veel te weinig at, en op andere momenten te veel.
Ook werd mij een doel gesteld, en moest ik van mijn coach een wenspersoon visualiseren. "The sky is the limit" hoor ik Margaretha nu nog zeggen. Ik kreeg een week de tijd, tot het volgende weegmoment om erover na te denken. Ik wist het: als ik heel eerlijk was, zou ik het liefst op Megan Fox lijken.

Daarna maakte Margaretha een doelen-registratie: waar wil je naar toe en in welk tijdsbestek. Toen kwam de unanieme belofte van mijn coach. Ze zei: ”Lieve Joke, ik wil met jou een deal sluiten. Ik vind het zo knap dat jij zo goed weet wat je wilt. Als jij mij vertrouwt, je aan deze PowerSlim fase houdt en je gewicht bereikt, dan krijg je van Brandlezz een totale make-over om precies op Megan Fox te lijken. Dat vond ik super om te horen en het motiveerde me extra om door te gaan.


DE KILO’S VLOGEN ERAF!

Ik dreef mezelf tot het uiterste en de kilo’s vlogen er af! Moeilijk was het niet en ik kon en moest vaak lekker eten. Ik voelde me steeds meer mens worden. Op het moment dat “de buitenwereld” het begon te zien en ik de eerste complimenten mocht ontvangen, voelde ik me super! Mijn eerste doel was 25 kg eraf, dit ging zo snel dat ik mijn doelen kon blíjven bijstellen.
Het heeft me mentaal veel moeite gekost, maar het resultaat mag er zijn! er zijn. Ik voel me tot op de dag van vandaag een ander mens, sterker en zelfverzekerder, maar zonder hulp van de Slimteam-coaches was het mij nooit gelukt om de knop om te zetten. De wekelijkse stok achter de deur heeft me enorm geholpen.

Toen kwam de dag dat ik de make-over kreeg, die was in een woord geweldig! Een complete metamorfose! Ik
was helemaal happy.

NA de MAKE OVER

BEFORE and AFTER

Een jaar na mijn gewichtsverlies kreeg ik nog steeds gratis begeleiding en nu leid ik het leven wat ik altijd gewild heb.

Groetjes, Joke de leeuw

Wil jij weten wat de afslankstudio Kerkrade voor jou kan betekenen? Maak nu een vrijblijvende afspraak bij de coaches van Brandlezz Concepts en zet vandaag nog de eerste stap naar een nieuwe JIJ!!!

Geen