ALLE VRAGEN OVER HAIREXTENSIONS

Brandlezz is de haarverlengings specialist van het zuiden

Wil jij lang haar? Brandlezz concepts helpt jou graag!

 Juli 16, 2015    Hairextensions, de meest gestelde vragen.

Wil jij ook lang haar?

Hairextensions, de meest gestelde vragen!
Hallo allemaal, welkom op mijn nieuwe blog. Vandaag wil ik jullie antwoord geven op de vragen die mij het meest zijn bijgebleven tijdens de 15 jaar dat ik werkzaam ben als hairextensions specialist.
En ik heb nog iets heel leuks om met jullie te delen..... Mijn collega’s en ik van dameskapsalon Brandlezz zijn genomineerd voor beste hairextensions specialist van het zuiden. YEAHHHHH, een applausje voor ons!
We strijden er dit jaar voor om de beste hairextension salon van Nederland te worden.
Elke stem telt, ook die van jou en als je stemt kun je bovendien leuke prijzen winnen!

Hairextensions de meest gestelde vragen en mijn antwoorden
De tijd dat haarverlenging of haarextensions uitsluitend voor "the rich and famous" waren bestemd is gelukkig voorbij. Haarextensions, clip-in extensions of hair waves zijn niet meer uit het modebeeld van vandaag weg te denken. Extensions zijn de uitkomst om modieuze, extreme kapsels te creëren en om dun en futloos haar een boost te geven.

Zijn de hairextensions van echt haar?
Uiteraard, alle hairextensions die de hairextensions specialisten van Brandlezz Concepts verwerken komen uit India. De haren zijn afkomstig van de rijkste tempels van de wereld waar per jaar twintig miljoen bezoekers op pelgrimtocht de tempel bezoeken en hun hoofd kaal laten scheren door speciale tempelkappers. Zij scheren uit dankbaarheid en zegen in hun leven het haar af. Alle haren worden nauwkeurig afgeschoren, zodat alle haarschubben in dezelfde richting liggen. De haren uit India zijn van een buitengewoon goede kwaliteit, omdat het haar niet heeft blootgestaan aan chemische behandelingen, zoals verven en permanenten etc.

Hoe lang kunnen hairextensions blijven zitten?
De hairextensions kunnen met een juiste verzorging ongeveer minimaal 3 en maximaal 8 maanden in je haar blijven.

Hoeveel hairextensions heb je ongeveer nodig?
Dat hangt van je eigen haar en wensen af. Voor een haarverlenging heb je tussen 100/150 hairextensions nodig. Hoe dikker jouw eigen haar, hoe meer hairextensions je nodig hebt. Voor meer haarvolume heb je ongeveer 50/75 hairextensions nodig. Wij adviseren je gratis het juiste aantal extensions, afhankelijk van jouw eigen wensen.

Hoe lang duurt het hairextensions inzetten?
Extensions inzetten is afhankelijk van de hoeveelheid hairextensions. Reken op ongeveer 2 uur.

Zijn hairextensions schadelijk voor mijn haar?
Nee, hairextensions moeten wel door een ervaren specialist worden geplaatst. Ook is het belangrijk dat de extensions door een professional worden verwijderd, want daar gaat het vaak mis. Er wordt enorm veel aan prijsstunten gedaan op het gebied van hairextentions. Soms vraag ik me af: hoe kunnen ze zo goedkoop zijn? Let op dat je bij een ervaren specialist terechtkomt. En stel jezelf altijd de vraag: waarom is het zo goedkoop? Kortom, stel vragen: wat zijn de garantievoorwaarden, is iemand erkend en ingeschreven als onderneming?
Laten we eerlijk zijn; als je een gloednieuwe Porsche ziet staan voor de helft van de dagwaarde, dan gaat er bij jou ook een lampje branden. Maak deze afwegingen ook bij extensions. Vergelijk het aanbod en wat je ervoor krijgt.

Verzorging
Met de juiste verzorging en styling heb je het langste plezier van je haar en zullen extensions geen schade aan je eigen haar veroorzaken. Ook is het geen probleem om continu hairextensions te dragen, zolang je de ze maar tijdig en professioneel laat verwijderen. Je kunt als je wilt meteen nieuwe extensions laten zetten.

Hoeveel kleurmogelijkheden zijn er?
In onze dameskapsalon Brandlezz hebben wij 105 kleuren op voorraad en passen wij de kleur aan. Zodat jouw haarverlenging niet van echt te onderscheiden is. Daarnaast zijn er ook funky colors en ombre hairextensions kleuren verkrijgbaar en ook de trend balayage extensions.Wij gaan altijd mee met alle nieuwe trends en verwachten dit ook van onze leveranciers.
Sinds kort hebben wij ook mooie featherextensions en crystal diamonds.
En natuurlijk hebben wij ook gekrulde extensions!

Hoe lang moet je eigen haar zijn?
Voor het plaatsen van hairextensions in kort haar dient je haar minimaal 5 cm te zijn. De extensions specialisten van Brandlezz Concepts hebben hier een uniek systeem voor uitgewerkt. Door jarenlange ervaring kunnen wij heel kort haar in een handomdraai lang maken. Deze deskundigheid is uiteraard nodig om een zo natuurlijk mogelijk verloop van je eigen haar te creëren, zodat de hairextensions onzichtbaar zijn.

Kan ik mijn eigen haar gewoon borstelen?
Ja, maar alleen met de speciale hairextensions borstel verkrijgbaar bij Brandlezz en uiteraard ook online te bestellen op www.brandlezz.nl.

Ik gebruik medicijnen, kan ik dan hairextensions laten plaatsen?
Sommige medicijnen, een chemokuur, een zwangerschap kunnen je haren beïnvloeden. Dit heeft ook invloed op het verliezen van je haren, dus ook eventueel op je hairextensions.
Wij adviseren je graag en bespreken met jou de mogelijkheden en of het raadzaam is om wel of niet aan extensions te beginnen.

Kan ik "gewone" haarproducten gebruiken?
Je moet er rekening mee houden dat de hairextensions zijn gemaakt van 100% echt haar, dat niet meer wordt gevoed door de hoofdhuid. Het is dan ook zeker aan te raden om producten te gebruiken van KMS hairextensions care. Als je andere producten gebruikt, kunnen de hairextensions uitglijden en/of statisch geladen worden, waardoor het waxje ook elektronisch geladen wordt en hierdoor omliggende haren magnetisch gaat aantrekken. Dit kan een dreadlocks knoopeffect veroorzaken waardoor het haar droog aanvoelt of gaat klitten.

Binnen Brandlezz Concepts hanteren wij een unieke garantievoorwaarde voor de extensions-klanten.
We gaan samen met jou het avontuur aan om een mooi resultaat te behalen met de verlenging, met behoud van kwaliteit. Ons standpunt is, dat als jij je aan de afspraken houdt, dan ontvang je alle garantie. Je moet dan wel de juiste producten gebruiken die wij je aanraden en gebruik maken van de gratis hairextensions controle die je om de 6 weken gratis mag boeken.
Het is belangrijk om je haar goed te verzorgen met producten die speciaal zijn ontwikkeld voor hairextensions. Lees meer over de producten van KMS die bij ons in de salon verkrijgbaar zijn en die je nu ook online kunt bestellen.

Hoeveel hairextensions kan ik verliezen?
Het is normaal om 10% van de hairextensions te verliezen. Ieder mens verliest tussen de 100/150 haren per dag. Normaal liggen die op de grond of in je haarborstel. Draag je extensions, dan kan het zijn dat die haren gebundeld worden in het keratinewaxje. Omdat je haar verliest, wordt de draagkracht minder en zal uiteindelijk de extension loslaten. Als een hairextension binnen twee maanden loslaat, bewaar deze dan. Wij plaatsen deze gratis voor jou terug.

Ik heb erg dun haar en wil graag hairextensions. Kan dit wel?
Dit kan zeker wel! Wij hebben daar een heel mooi systeem voor ontwikkeld door hele dunne waxjes te gebruiken.
Die is echt een uitkomst voor mensen met dun haar!

Zijn hairextensions duur?
Goede hairextensions laten zetten bij een specialist is niet goedkoop, daar ben ik heel eerlijk in. Maar stel jezelf de volgende vraag: wat is duur?
Ben jij niet tevreden over je uiterlijk of de lengte/het volume van je haar?
Ben jij niet tevreden als je in de spiegel kijkt of maakt jouw futloos haar je onzeker. Dit gevoel hoef je niet meer te hebben. Je investeert in jezelf, in meer eigenwaarde. Dat is wat extensions met jou doen Je krijgt een gevoel van YES, ik ben weer sexy!
Het klinkt natuurlijk heel cliché, maar geloof mij, ik heb al heel wat vreugdetranen voorbij zien komen bij diverse dames na het zetten, voelen en bewonderen van hun lange haren. Wekelijke ontvangen wij leuke persoonlijke mailtjes met reacties zoals: “Dankzij mijn haarverlenging heb ik weer eens een leuk complimentje van mijn man gekregen.” Dit geeft je als hairstylist toch echt wel een enorme boost en bevrediging.
Kortom, het gevoel van gelukkig en tevreden met jezelf zijn is niet in geldbedragen uit te drukken.

Misschien word je wel happy van shoppen en koop je 2 broeken en 3 shirts bij de H&M of ZARA voor € 299.00. Dan voel je je ook goed. Alleen die kleding draag je niet elke dag. En deze aanschaf leg je uiteindelijk in je kledingkast. Je mooie haarcoupe "draag" je iedere dag en daar heb je dagelijks plezier van. Bekijk ook onze hairextensionsprijslijst.
Het is dus heel normaal dat je voor deze dienst moet betalen. Bovendien is het zeer arbeidsintensief werk en het dient ook goed te gebeuren. Mijn advies: betaal ervoor, bezuinig niet hierop en laat het goed en met beleid uitvoeren door een professional. Het is soms nog meer werk om extensions voorzichtig te verwijderen dan om nieuwe te plaatsen. In onze salon krijg je 50% van de verwijderingsbijdrage retour bij het plaatsen van een nieuwe verlenging.

Hoe kan ik mijn extensions stylen?
Je kunt het beste je hairextensions stylen met de laser stijltangen die verkrijgbaar zijn in onze online shop www.brandlezz.nl.
Dit zijn namelijk de beste stijltangen. De prijs-/kwaliteitverhouding is gewoon top. Wel eerst even een KMS heat protector spray gebruiken zodat je haar beter beschermd wordt tegen de hitte van de stijltang. Je kunt ook onze stylingtips raadplegen voor meerdere filmpjes.

Mag ik met nat haar gaan slapen?
Nee, dat is strikt uit den boze. Het haar gaat dan poffen waardoor je wakker kunt worden met enorme knopen.

Mag ik mijn haar ondersteboven onder de kraan wassen?
Nee, dit is niet aan te raden. De waxjes krijgen hierdoor teveel druk en het haar kan gaan klitten.

Heb jij na het lezen van deze blog nog vragen, dan stel ze gerust hieronder. Ik lees alle vragen en beantwoord ze ook altijd persoonlijk dus vraag maar raak of maak een afspraak! Als je dit blog artikel leuk vindt, deel het op social media en maak kans op leuke prijzen!

Met hartelijke groet,
Margaretha Koops en team Brandlezz

 

 Enkele leuke werkjes van ons team:

BewarenBewarenBewarenv
Geen

Opmerkingen

Geen berichten gevonden

Nieuw bericht