DE OPLOSSING TEGEN KAALHEID EN STEEDS DUNNER WORDEND HAAR

 Augustus 1, 2019    De oplossing tegen kaalheid

Hello, volle bos haar!

Zoals ik in mijn vorige blog uitgebreid beschreef is, hebben veel vrouwen last van steeds dunner wordend haar en zelfs kale plekken. Erover speken is een taboe, maar dat taboe doorbreek ik graag. Helemaal omdat het geen probleem is dat niet opgelost kan worden. Dat kan namelijk wel. Lees in dit blog welke geweldige oplossing wij hebben voor kaalheid en dunner wordend haar.
Zeg maar dag tegen de steeds dunner wordende haren en hello tegen je volle bos!

 

Zal ik je eens iets vertellen?

Ik vond het altijd frustrerend dat wij als dé hair extension specialisten van Nederland alleen maar een oplossing hadden voor vrouwen met dun haar. Deze vrouwen kunnen wij namelijk een prachtige natuurlijke en volle bos lange haren geven.

Maar wanneer vrouwen last hadden van extreem haaruitval en kale plekken, vond ik het vreselijk: we konden ze niets bieden. Terwijl dit juist steeds meer voorkomt en er dus steeds dringender behoefte aan een oplossing is. Meer en meer vouwen kampen met kale plekken en dunner wordend haar, de cijfers gaf ik in mijn vorige blog: 1 op de 4 vrouwen heeft hier last van.

De oorzaken zijn verschillend. Maar wat die ook is, uit ervaring weet ik dat dit enorme psychische problemen en onzekerheden kan veroorzaken. Bij heel veel van deze vrouwen. Ik maakte er dus mijn missie van om met een oplossing te komen. En yes yes yes, I got it! We hebben zelfs meerdere oplossingen om dit probleem te verhelpen. Ik zal ze je in verschillende blogs vertellen.
In dit eerste blog geef ik aandacht aan onze nieuwe, grote vriend: de Brandlezz TOP Hairplate.

        

 

De Brandlezz TOP Hairplate

De Brandlezz TOP Hairplate is een uniek haarwerk, dat je heel gemakkelijk zelf kunt modelleren. Kortgeleden kon ik deze geweldige techniek introduceren in ons concept. Bijna alle topstylisten van ons team zijn inmiddels gespecialiseerd in deze techniek.

De Brandlezz TOP Hairplate is speciaal ontwikkeld om meer volume te creëren wanneer je dus last hebt van dunnere haren of kale plekken op je kruin. De hairplate is een uniek haarstuk, niet van echt te onderscheiden. Aangebracht op je kruin geeft het een geweldig volume aan het eigen haar.
Je haar krijgt een volume en body waar je van droomt.

Wij, Brandlezz Concepts, werken alleen met haarwerken en extensions van 100% echt haar, voor het geval je het nog niet wist. Dus ook onze vriend is gemaakt van 100% echt haar. Je volle bos is dus puur natuur.

 

       

 

Hoe wordt de Brandlezz TOP Hairplate bevestigd?

Dit haarstuk wordt bovenop het hoofd, rondom de gewenste scheiding in je eigen haar geplaatst. Er zijn twee manieren waarop we dat kunnen doen.

1. Semi-permanent bevestigen

Het haarstuk kan semi-permanent aan je haar bevestigd worden, met een speciale huid- en haarvriendelijke tape. Het zit zo stevig vast dat je je haar gewoon kunt föhnen. Je kunt ermee op je kop gaan staan en je kunt er zelfs aan trekken. Zwemmen, sporten, het maakt allemaal niet uit. Het laat gegarandeerd niet los en niemand zal het zien. Niemand zal weten dat je een haarstukje draagt. Ik weet het zeker: je gaat er mooie avonden mee beleven!

De Brandlezz TOP Hairplate brengen we aan op het haar en niet op de hoofdhuid. Het voordeel is dat de hoofdhuid hierdoor kan ademen. Dat bevordert het draagcomfort. Je voelt het haarstuk dan niet eens zitten.

De Brandlezz TOP Hairplate groeit met je eigen haren mee. Door de ervaring die ik met de Hairplate heb, kan ik zeggen dat gemiddeld na 5 a 6 weken (afhankelijk van de groei van je eigen haar) het haarstuk verwijderd moet worden. Dat doen we met een speciale vloeistof. Onze specialisten kunnen je haar dan eventueel verven en knippen en plaatsen daarna het haarstuk weer terug.

Wil je liever niet dat het haarstuk wordt vastgezet, dan kan dat ook.

2. Clip-vast bevestigen

Wij kunnen het haarstuk ook met speciale clipjes bevestigen. Je kunt het haarstukje dan op en af doen wanneer je wilt. We leren je in de salon hoe je dat makkelijk zelf kunt doen en onzichtbaar voor anderen.

          

 

Hoe verzorg je de Brandlezz TOP Hairplate?

De Brandlezz TOP Hairplate heeft wel een speciale verzorging nodig. We leggen dit uitgebreid aan je uit en je krijgt een folder mee. Ook dien je een speciale verzorgingsset aan te schaffen. Als je de Hairplate goed verzorgt, gaat deze een half jaar tot 9 maanden mee. Als je de verzorgingsset hebt aangeschaft, heb je uiteraard ook alle garantie op de Hairplate.


Kan ik mijn haar met het haarstuk wel föhnen en stylen?

Of course! Zoals gezegd het is een geweldige oplossing van 100% echt haar. Je kunt er alles mee doen, zoals föhnen en stylen. Ook sporten en zwemmen is mogelijk, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat er iets mee gebeurt.

 

Hoeveel kleuren zijn er?

De Brandlezz TOP Hairplate is in alle kleuren en structuren verkrijgbaar. We maken elke Brandlezz TOP Hairplate altijd helemaal passend bij jouw haar.

 

         

 

Wat zijn de kosten?

De kosten van de Brandlezz TOP Hairplate zijn afhankelijk van de gewenste lengte. De Hairplate is in 3 lengtes verkrijgbaar.

 

Wordt de Brandlezz TOP Hairplate vergoed door de zorgverzekeraar?

Als je een verwijzing hebt van je huisarts, dan kom je wellicht in aanmerking voor een vergoeding. De vergoeding die je uit de basisverzekering krijgt, is € 436,- per 12 maanden (2019). De vergoeding van een haarwerk is dus een jaarlijkse vergoeding: je krijgt het bedrag een keer per jaar vergoed.
Als je aanvullend verzekerd bent, kan de vergoeding in sommige gevallen oplopen tot een volledige vergoeding. Dit kan ik voor je nakijken.

Brandlezz Concepts is bezig met de erkenning haarwerk specialist.

Medio eind oktober zal dit worden afgerond.En kunnen wij wellicht ook voor u declareren.

 

       

Wil je weten of de Brandlezz TOP Hairplate jouw ideale oplossing is?

Wil jij een GRATIS adviesgesprek?

Vul hieronder je gegevens in, en onze specialisten nemen snel contact met je op voor een GRATIS afspraak.

 

Voornaam     
Achternaam 
E-mailadres
Mobiel nr.     

 

 

Veel liefs,

Margaretha Koops en team Brandlezz Concepts

 

Ken je een vriendin die kampt met dit probleem, stuur haar dan gerust dit artikel door. Je helpt me sowieso als je dit wil delen op al je kanalen! Zo kunnen we samen zoveel mogelijk vrouwen bereiken en laten weten dat er een oplossing is voor hun probleem. Dunne haren en kalende plekken hoeven geen probleem meer te zijn. Help mij mijn missie te verspreiden en zoveel mogelijk vrouwen te helpen!Ken je een vriendin die kampt met dit probleem, stuur haar dan gerust dit artikel door. Je helpt me sowieso als je dit wil delen op al je kanalen! Zo kunnen we samen zoveel mogelijk vrouwen bereiken en laten weten dat er een oplossing is voor hun probleem. Dunne haren en kalende plekken hoeven geen probleem meer te zijn. Help mij mijn missie te verspreiden en zoveel mogelijk vrouwen te helpen!

 

Geen