DE HAARTRENDS VOOR DE ZOMER!

Voor de nieuwste haartrends moet je bij Brandlezz zijn

Brandlezz volgt de kapseltrends op de voet!

 April 9, 2015    De zomerkapsels voor 2015

Inmiddels worden de dagen weer langer, de vogeltjes zijn aan het fluiten en de zon doet zijn best om tussen de wolken door te piepen. Kortom, het is lente en dat betekent tijd voor verandering, dus ook tijd voor een nieuw kapsel. Maar wat zijn de trends dit jaar? Wat is hot en wat not. In het kort zal ik de belangrijkste trends voor jullie op een rijtje zetten.

1 . De lange bob oftewel de lob, is weer helemaal terug maar nu in een langere versie
De haren worden in een rechte lijn, bot afgeknipt. Dit kan recht maar ook in een schuine variant.

2. Kapsels met lichte golf / krul en kleurverloop. De lichte krul geeft het haar een natuurlijke slag en daardoor net wat meer volume. Een licht kleurverloop (ombre) aan de punten geeft het haar wat meer diepte. Alsof het door de zon is opgelicht.

3. De pony, kort van voren en lang van achteren. Het liefst over de wenkbrauwen voor een brutale uitstraling. Het gehele haar wordt strak en glad gestyled of juist wild en warrig voor een sexy jaren-70-look.

4. Voor kort haar: de pixie cut. Pittige korte kapsels met piekjes.
Durf jij het aan? De schaar erin en alles eraf? Voor de echte durfal een kort en fris kapsel met een pittige uitstraling.

 
5. Lang haar in laagjes
Je lange haar op een natuurlijke wijze in lagen geknipt. Heb je geen lange, volle bos van jezelf? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn de extensions-specialist van het zuiden! Wij geven jou de lokken die je wilt, in elke mogelijke kleur.

Dit zijn de richtlijnen voor deze zomer, echter alles is bij ons mogelijk. We raden je aan om gewoon een afspraak te maken in onze salon, zodat wij je kunnen adviseren wat er bij jouw gezichtsvorm en uitstraling past.
Wij kijken ook naar het totaalplaatje. Welk type ben jij en wat is jouw kledingstijl?
Wij geven je net dat kleurtje dat jouw ogen beter laat uitkomen of we verlengen jouw haar voor een volle bos glanzende lokken. Samen met jou maken we je nieuwe look compleet!

Maak dus snel een afspraak bij Brandlezz Concepts zodat ook jij er goed geknipt bijloopt deze zomer!

 

Groetjes Team Brandlezz

BewarenBewarenBewarenBewarenBewaren
Geen