Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring.Ook word deze site geanalyseerd door google analytics. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Archive: Brandlezz Concepts

Ontdek onze nieuwe (tijdelijke) kleuren! Ideaal voor een verrassende look tijdens de feestdagen. Laat je door ons adviseren en koop de producten ook heel gemakkelijk online.
 
Geen
Bij Brandlezz zijn we al langzaam de salon aan het versieren in gezellige kerstsferen. We hebben met het team besloten om de hele maand december het thema "VOEL JE MOOI" in te zetten.
 
Geen

Hoera! Onze Mandy is weer terug van zwangerschapsverlof. Ze staat weer te popelen om haar klanten te verwennen. Lees hier haar persoonlijke verhaal.

Geen

Heb jij je haar te vaak geverfd? Of heeft je haar te veel zon gehad? Is je haar kapot van alle föhn en laser behandelingen? Wij hebben de oplossing voor jou! Olaplex is de nieuwe behandeling voor stralend gekleurd haar, nu ook bij Brandlezz Concepts.

Geen
Het zal de komende tijd weer lekker warm worden. Overdag is dat leuk, maar die warmte is soms niet echt bevorderlijk voor een goede nachtrust. Laten we het al helemáál niet hebben over je haarlook.
Die gaat na een nacht transpireren helemaal naar de haaien.
     

Bewaren
Geen

Heb jij last van storende rimpels of wil je vollere lippen? Lijk het alsof je altijd boos bent? Verdubbelen jouw kraaienpootjes met de dag?
Wil jij mooie volle lippen? Je kunt er nu op een laagdrempelige manier wat aan doen. Wij helpen je graag.

Geen

De herfst kleurt weer prachtig in al zijn tinten. De Haarkleurtends voor dit seizoen zijn ook extreem gevarieerd van kleur. Vooral warme rode tinten voeren de boventoon, maar we zien ook nog veel lichte ijzige en grijze schakeringen. Kortom alles is mogelijk!
 

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren
Geen

Herken je dit?Je voelt je ergens niet tevreden over in je uiterlijk; dit kan zijn over je borsten, neus, lippen of bepaalde rimpels in je gezicht. Je kunt er met niemand over praten en om nou direct naar een arts of kliniek te gaan is je net een brug te ver... 

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren
Geen

Wil jij kennis maken met Fluid Painting? de nieuwste haartrend van 2016?
Lees dan snel verder over deze spectaculaire haar kleur techniek. Ik laat je zien hoe het werkt en toon je enkele geweldige voorbeelden.
   

BewarenBewarenBewaren
Geen

Vandaag wil ik jullie antwoord geven op de vragen die mij het meest zijn bijgebleven tijdens de 15 jaar dat ik werkzaam ben als hairextensions specialist. En ik heb nog iets heel leuks om met jullie te delen.....
   

BewarenBewarenBewaren
Geen

Eerst spookte de naam van mister Grey (fifty shades) door menig vrouwelijk brein. Vandaag de dag zijn veel dames in de ban van een wel heel aparte GREY MOOD: “The granny hair-look.” Oftewel, ze willen hun haar grijs verven.
     

BewarenBewarenBewarenBewaren
Geen