Archive: Brandlezz Concepts

Wat zijn de haartrends voor de herfst en winter? Sommige “tijdloze” stijlen blijven en sommige worden aangepast. Natuurlijk komt er ook weer wat nieuws…Wij zetten voor jou de top 5 op een rijtje. 

Geen

Het is een feit, grijs worden we allemaal. De een al met 20 jaar, de ander achter in de 40. En iedere man en vrouw gaat hier anders mee om.
Ik zeg altijd tegen mijn klanten: “Lieve schat wees blij dat je grijs mag worden. In deze tijd is dat niet meer vanzelfsprekend.

 

 

Geen

Brandlezz Concepts legt jou uit hoe je zelf je gelnagels of acrylnagels kunt verwijderen. Wij vertellen jou stap voor stap hoe je dat doet, zonder dat je je eigen nagel beschadigd.

 

 

Geen

Brandlezz Concepts blijft ook de komende tijd gewoon voor jou open. In deze bizarre tijden heb jij ook behoefte aan ontspanning. Wij zorgen voor extra maatregelen in de salon.

 

 

Geen

En wat doet zijn mening met ons gevoel? Trekken wij er ons iets van aan wat hij vindt? Of doen we lekker zelf wat we zelf mooi vinden?

Geen

Nooit meer hoef je van de ene locatie naar de andere te reizen. Bij Brandlezz Concepts kun je terecht voor je complete uiterlijke verzorging op één locatie.

 

Geen

Ben je kalend of heb je kale plekken op je hoofd? Wij hebben een hele fijne oplossing voor jou. Ik stel je graag voor aan: de Brandlezz TOP Hairplate.

Geen

Hittegolf Nederland !!!. Overdag is dat leuk, maar die warmte is soms niet echt bevorderlijk voor een goede nachtrust. Laten we het al helemáál niet hebben over je haarlook. Die gaat na een nacht transpireren helemaal naar de haaien.

     

Bewaren
Geen

Ga jij ook op vliegvakantie? Maar wat mag je nou meenemen aan verzorgingsproducten? Daar zijn allerlei regels voor. Hoe voorkom je nu last-minute paniek bij de douane? 

Geen

Natuurlijk jouw favoriete shampoo of gel? Of liever toch niet? Welke soorten vloeistoffen mag je meenemen in het vliegtuig en wat wordt er eigenlijk onder vloeistoffen verstaan?

Geen

De luizenmoeder is een grote kaskraker op dit moment op de Nederlandse televisie. Nu we het toch over het thema luizen hebben....wat doe je eigenlijk als je eigen kind luizen heeft?

 

 
 
Geen

Wil jij weten wat de nieuwste haartrends zijn van 2019? Wil jij dit voorjaar eens wat anders? Lees dan snel hier verder voor meer inspiratie.

 
Geen

Blog categories

Zoek naar leuke blogs

Wil jij onze blog volgen?