Archive: Brandlezz Concepts

Inmiddels is het alweer maanden geleden dat ik mijn wenkbrauwen heb laten maken door middel van een wel heel speciale techniek namelijk Powder Brows.

Geen

En wat doet zijn mening met ons gevoel? Trekken wij er ons iets van aan wat hij vindt? Of doen we lekker zelf wat we zelf mooi vinden?

Geen

Nooit meer hoef je van de ene locatie naar de andere te reizen. Bij Brandlezz Concepts kun je terecht voor je complete uiterlijke verzorging op één locatie.

 

Geen

Ben je kalend of heb je kale plekken op je hoofd? Wij hebben een hele fijne oplossing voor jou. Ik stel je graag voor aan: de Brandlezz TOP Hairplate.

Geen

Hittegolf !!!. Overdag is dat leuk, maar die warmte is soms niet echt bevorderlijk voor een goede nachtrust. Laten we het al helemáál niet hebben over je haarlook. Die gaat na een nacht transpireren helemaal naar de haaien.

     

Bewaren
Geen

Ga jij ook op vliegvakantie? Maar wat mag je nou meenemen aan verzorgingsproducten? Daar zijn allerlei regels voor. Hoe voorkom je nu last-minute paniek bij de douane? 

Geen

Natuurlijk jouw favoriete shampoo of gel? Of liever toch niet? Welke soorten vloeistoffen mag je meenemen in het vliegtuig en wat wordt er eigenlijk onder vloeistoffen verstaan?

Geen

De luizenmoeder is een grote kaskraker op dit moment op de Nederlandse televisie. Nu we het toch over het thema luizen hebben....wat doe je eigenlijk als je eigen kind luizen heeft?

 

 
 
Geen

Wil jij weten wat de nieuwste haartrends zijn van 2019? Wil jij dit voorjaar eens wat anders? Lees dan snel hier verder voor meer inspiratie.

 
Geen

Ben jij onze nieuwe influencer? Brandlezz is op zoek naar influencers die GRATIS onze behandelingen willen ondergaan of onze produkten testen  en mee helpen om ze te promoten.


Geen

Ontdek onze nieuwe (tijdelijke) kleuren! Ideaal voor een verrassende look tijdens de feestdagen. Laat je door ons adviseren en koop de producten ook heel gemakkelijk online.

Geen

Bij Brandlezz zijn we al langzaam de salon aan het versieren in gezellige kerstsferen. We hebben met het team besloten om de hele maand december het thema "VOEL JE MOOI" in te zetten.

 
Geen