Archive: Brandlezz Concepts

De leukste dagen van het jaar komen er weer aan. Heb jij ook zo'n zin in de feestdagen? Wij zijn al helemaal in de feeststemming en speciaal geopend voor jou.

LEES MEER >>

 

Geen

De bladeren verkleuren en vallen weer van de bomen. Tijd om zelf ook eens te veranderen van haarkleur.
Wil jij dit ook? Wij geven je tips, lees snel verder.

LEES MEER >>

 

 

Geen

Na een chemo kuur hebben wij een klant weer blij gemaakt met lang haar. Ze straalde gewoon van geluk toe ze het resultaat zag.
Wil jij dit ook? Lees dan snel verder.

LEES MEER >>

Geen

De nieuwste haartrend bij Brandlezz! Face framing komt naar Limburg. Geen zin in een lange dure verf behandeling. Maar ben je toch toe aan een trendy nieuwe haarkleur?

LEES MEER >>

 

 

Geen

Wat zijn de haartrends voor de herfst en winter? Sommige “tijdloze” stijlen blijven en sommige worden aangepast. Natuurlijk komt er ook weer wat nieuws…Wij zetten voor jou de top 5 op een rijtje. 

LEES MEER >>

Geen

Het is een feit, grijs worden we allemaal. De een al met 20 jaar, de ander achter in de 40. En iedere man en vrouw gaat hier anders mee om.
Wij geven jou tips.

LEES MEER >>

 

 

 

Geen

En wat doet zijn mening met ons gevoel? Trekken wij er ons iets van aan wat hij vindt? Of doen we lekker zelf wat we zelf mooi vinden?

LEES MEER >>

Geen

Nooit meer hoef je van de ene locatie naar de andere te reizen. Bij Brandlezz Concepts kun je terecht voor je complete uiterlijke verzorging op één locatie.

LEES MEER >>

 

 

Geen

Ben je kalend of heb je kale plekken op je hoofd? Wij hebben een hele fijne oplossing voor jou. Ik stel je graag voor aan: de Brandlezz TOP Hairplate.

LEES MEER >>

Geen

Hittegolf Nederland !!!. Overdag is dat leuk, maar die warmte is soms niet echt bevorderlijk voor een goede nachtrust. Laten we het al helemáál niet hebben over je haarlook. Die gaat na een nacht transpireren helemaal naar de haaien.

LEES MEER >>

Bewaren
Geen

Ga jij ook op vliegvakantie? Maar wat mag je nou meenemen aan verzorgingsproducten? Daar zijn allerlei regels voor. Hoe voorkom je nu last-minute paniek bij de douane? 

LEES MEER >>

Geen

Natuurlijk jouw favoriete shampoo of gel? Of liever toch niet? Welke soorten vloeistoffen mag je meenemen in het vliegtuig en wat wordt er eigenlijk onder vloeistoffen verstaan?

LEES MEER >>

 

Geen

Blog categories

Zoek naar leuke blogs

Wil jij onze blog volgen?