WAAROM ZOU JE KIEZEN VOOR BRANDLEZZ CONCEPTS?

 Augustus 15, 2019    Waarom kiezen voor Brandlezz Concepts?

Het gemak van uiterlijke verzorging op één locatie en gratis parkeren

 

Nooit meer hoef je van de ene locatie naar de andere te reizen. Bij Brandlezz Concepts kun je terecht voor je complete uiterlijke verzorging op één locatie en je kunt diverse behandelingen combineren in een keer. Dit onder leiding van een vast team van betrouwbaar en vriendelijk personeel. Hoe gemakkelijk is dat? 

Tijdens de inwerktijd van je haarkleur lekker je voeten laten verwennen of een heerlijke manicure ondergaan. Dit kun je nadien combineren met een verfrissende gezichtsbehandeling of een heerlijke ontspannende massage. 
Maak gratis gebruik van onze luxe koffiebar en heerlijke drankjes.

In onze uitgebreide kapsalon met lifestyle concept, gevestigd naast het Fletcher hotel in het Roda Stadion te Kerkrade, is iedereen welkom: mannen en vrouwen, jong en oud. Wij hanteren een uniek NO NONSENSE concept.
Ben jij op zoek naar een subtiele verandering in je uiterlijk of wil je een compleet nieuwe look of metarmorfose? Ons deskundig kappersteam staat te popelen om met jou aan de slag te gaan! Man, vrouw, jong of oud, iedereen is van harte welkom.

 


Kom je niet uit de buurt?

Geen probleem, wij zitten naast het Fletcher Hotel en hebben speciale voordelige prijzen om te overnachten in het gezellige Zuid-Limburg. Tevens hebben wij een online systeem en kunnen je ook op afstand ondersteunen en helpen met de meest voorkomende wensen. 

Wij hanteren een eerlijke prijs-/kwaliteitsverhouding waardoor wij goed werk kunnen leveren met 's werelds beste producten. Met alle passie en aandacht die jij verdient.

In deze tijd, waar salons als paddenstoelen uit de grond schieten, maken wij bewust de keuze om geen prijsvechter te zijn. Dit is alleen mogelijk omdat wij achter onze kwaliteit en deskundigheid staan en niet bezuinigen op kwaliteitsproducten. Wij kiezen voor de beste haarproducten en trainen ons team zowel nationaal als internationaal. Hierdoor zijn wij op de hoogte van de nieuwste trends. Bij Brandlezz Concepts ben jíj het allerbelangrijkste en zul je naar de kapper gaan als een beleving ervaren. Bij Brandlezz kennen we jouw naam. 


Bij Brandlezz voel jij je thuis!

Unieke garantievoorwaarden die je bijna nergens vindt. Op alle behandelingen binnen ons concept krijg je een unieke tevredenheidsgarantie.
Herken je dit? Je gaat naar de kapper en je bent bij thuiskomst toch niet helemaal tevreden, geen probleem!! Wij hanteren een 5 days-after-garantie. Je mag dan gewoon een herstelafspraak maken en dan komen we er samen wel uit. Pas als jij met een lach onze salon verlaat, zijn wij tevreden en voldaan.

 

 

 

 

Je kunt terecht voor:

- Alle haarbehandelingen
- Haarverlenging d.m.v. hairextensions en haarstukken
- Keratine behandelingen (nooit meer pluizend haar)
- De hipste verf technieken die wereldwijd bekend zijn
- Total Make-overs
- Make-up advies
- Hand & voet verzorging
- Brow & lashes bar
- Balayages
- Ombre Kleuringen
en nog zo veel meer...

Wil jij het zelf ervaren? Plan dan heel gemakkelijk hier jouw eigen afspraak in:

 

Met hartelijk groet,

Team Brandlezz Concepts

 

Geen