OLAPLEX, VOOR GEZOND HAAR

 Oktober 9, 2018    Olaplex, de oplossing voor beschadigd haar

Maak kennis met Olaplex Bij Brandlezz Concepts

Heb jij je haar te vaak geverfd? Of heeft je haar teveel zon gehad? Is je haar kapot van alle föhn en laser behandelingen? Wij hebben de oplossing voor jou! Olaplex is de nieuwe behandeling voor stralend gekleurd haar, nu ook bij Brandlezz Concepts! Lees snel verder en profiteer van onze unieke Olaplex actie! 


Wat is Olaplex?

Olaplex is een hulpmiddel en geen haarverf. Het product is vrij van siliconen, olie, sulfaten, DEA en aldehyden. Bovendien is Olaplex niet getest op dieren. Het product herstelt de gebroken zwavelbruggen van het haar. Breuken ontstaan als het gevolg van thermische, mechanische en chemische behandelingen, zoals het stijlen of regulier verven van het haar. Olaplex helpt je de beschadigingen van het haar tegen te gaan of te voorkomen, zodat je haar gezond blijft en je dit zonder zorgen kunt verven.

 

Olaplex is een compleet 7 stappen systeem

Het eenvoudige 7 stappen systeem bevat een gepatenteerd actief bestandsdeel dat op moleculair niveau zoekt naar gebroken verbindingen in het haar die worden veroorzaakt door chemische, thermische en mechanische beschadigingen. Je kunt Olaplex gebruiken om beschadigd haar te herstellen of voeg het toe bij een andere behandeling om de ultieme haarbreuk verzekering te bieden.

 

De voordelen van Olaplex

  • Olaplex kan toegevoegd worden aan permanent behandelingen
  • Olaplex vormt een goede aanvulling op keratine behandelingen
  • Olaplex werkt uitstekend op hairextensions
  • Olaplex is makkelijk thuis te gebruiken

 

 

Hoe werkt de Complete Olaplex 7 stappen behandeling bij Brandlezz Concepts?

Stap 1 en 2 vinden plaats in de Brandlezz Salon. Stap 3 tm 7 zijn thuisverzorgingsproducten. Deze helpen je om het haar ook thuis goed te verzorgen.

Stap 1 Bond Multiplier®

 

Deze geconcentreerde eerste stap vindt plaats bij Brandlezz in de Salon en herstelt gebroken disulfide verbindingen in het haar. Hier begint het proces van schade voorkomen en schade herstellen.

 

Stap 2 Bond Perfector®

De tweede stap vindt ook plaats bij Brandlezz in de salon en  gaat verder met het herstellen en opnieuw opbouwen van de resterende gebroken verbindingen om je te verzekeren van het sterkste, meest glanzende en gezondste haar dat mogelijk is.

Stap 3 Hair Perfector®

Met de Olaplex No. 3 Hair Perfector zorg je er zelf thuis voor dat de structuur, integriteit, zachtheid en glans van je haar bewaard blijft tot de volgende behandeling in de salon!

 

Stap 4 Shampoo®

De Olaplex No. 4 Bond Maintenance Shampoo reinigt en hydrateert het haar. Het verbetert zichtbaar de haarstructuur en geeft een intense glans – elke wasbeurt weer. De Olaplex No. 4 Bond Maintenance Shampoo is veganistisch, vrij van sulfaten, parabenen, gluten en tast het de kleur van het haar niet aan. Geschikt voor alle haartypes.

Stap 5 Conditioner®

 

De Olaplex No. 5 Bond Maintenance Conditioner herstelt en hydrateert het haar zonder het te verzwaren, verbetert structurele haarschade en voorkomt gespleten haarpunten. Voor sterk, gezond en glanzend haar. De Olaplex No. 5 Bond Maintenance Conditioner is veganistisch, vrij van sulfaten, parabenen, gluten en tast het de kleur van het haar niet aan. Geschikt voor alle haartypes. 

 

Stap 6 Bond Smoother ®

 

 

De OlaPlex No 6 Bond Smoother is een leave-in reparative styling creme. Wat houdt dat in? Het heeft enerzijds de herstellende werking van een leave-in, zodat je haar wordt gehydrateerd en gehydrateerd. Anderzijds heeft het de kracht van een stylingcrème. Zo strijk je je haar mooi glad en zeg je gedag tegen pluis en fly-aways! Oja, hadden we al gezegd dat dit product ook de droogtijd van het föhnen verkort? En een kortere droogtijd betekent minder schade aan je haar!

 

Stap 7 Bonding Oil®

 

Deze olie is speciaal ontwikkeld met de originele Olaplex ingrediënten. Deze heerlijke leave-in olie is geschikt voor alle haartypes! Op elk haartype heeft de olie haar werking: het meest steile haar zal niet meer statisch zijn, krullen krijgen hun veerkrachtige vorm terug en pluizig, droog haar krijgt geen schijn van kans. De olie is óók geschikt voor gekleurd haar, het helpt hierbij namelijk tegen schadelijke invloeden van buitenaf waardoor de haarkleur minder snel zal vervagen. De Olaplex Bonding Oil dient ook als hittebeschermer, de olie beschermt het haar tot wel 230 graden en is daarnaast vrij van sulfaten, parabenen en alcohol.Deze olie is speciaal ontwikkeld met de originele Olaplex ingrediënten. Deze heerlijke leave-in olie is geschikt voor alle haartypes! Op elk haartype heeft de olie haar werking: het meest steile haar zal niet meer statisch zijn, krullen krijgen hun veerkrachtige vorm terug en pluizig, droog haar krijgt geen schijn van kans. De olie is óók geschikt voor gekleurd haar, het helpt hierbij namelijk tegen schadelijke invloeden van buitenaf waardoor de haarkleur minder snel zal vervagen. De Olaplex Bonding Oil dient ook als hittebeschermer, de olie beschermt het haar tot wel 230 graden en is daarnaast vrij van sulfaten, parabenen en alcohol.

 

Actie € 125,- Olaplex All inclusive treatment 

- Intensieve 2 stappen Olaplex kuurbehandeling in de salon 

- Wassen en stylen van het haar

-  Olaplex producten voor thuisbehandeling stap 3 bescherming, stap 4 shampoo en stap 5 conditioner.

 

  


 

Geen