OLAPLEX, VOOR GEZOND HAAR

 Oktober 9, 2018    Olaplex, de oplossing voor beschadigd haar

Maak kennis met Olaplex Bij Brandlezz Concepts

Heb jij je haar te vaak geverfd? Of heeft je haar teveel zon gehad? Is je haar kapot van alle föhn en laser behandelingen? Wij hebben de oplossing voor jou! Olaplex is de nieuwe behandeling voor stralend gekleurd haar, nu ook bij Brandlezz Concepts! Lees snel verder en profiteer van onze unieke Olaplex actie! 


Wat is Olaplex?

Olaplex is een hulpmiddel en geen haarverf. Het product is vrij van siliconen, olie, sulfaten, DEA en aldehyden. Bovendien is Olaplex niet getest op dieren. Het product herstelt de gebroken zwavelbruggen van het haar. Breuken ontstaan als het gevolg van thermische, mechanische en chemische behandelingen, zoals het stijlen of regulier verven van het haar. Olaplex helpt je de beschadigingen van het haar tegen te gaan of te voorkomen, zodat je haar gezond blijft en je dit zonder zorgen kunt verven.

 

Olaplex is een compleet 5 stappen systeem

Het eenvoudige 5 stappen systeem bevat een gepatenteerd actief bestandsdeel dat op moleculair niveau zoekt naar gebroken verbindingen in het haar die worden veroorzaakt door chemische, thermische en mechanische beschadigingen. Je kunt Olaplex gebruiken om beschadigd haar te herstellen of voeg het toe bij een andere behandeling om de ultieme haarbreuk verzekering te bieden.

 

De voordelen van Olaplex

  • - Olaplex kan toegevoegd worden aan permanent behandelingen
  • - Olaplex vormt een goede aanvulling op keratine behandelingen
  • - Olaplex werkt uitstekend op hairextensions

 

 

Hoe werkt de Complete Olaplex 5 stappen behandeling bij Brandlezz Concepts?

Stap 1 en 2 vinden plaats in de Brandlezz Salon. Stap 3 , 4 en 5 zijn thuisverzorgingsproducten. Deze helpen je om het haar ook thuis goed te verzorgen.

Stap 1 Bond Multiplier®

BEGIN HET HAAR TE HERSTELLEN

Deze geconcentreerde eerste stap vindt plaats bij Brandlezz in de Salon en herstelt gebroken disulfide verbindingen in het haar. Hier begint het proces van schade voorkomen en schade herstellen.

 

Stap 2 Bond Perfector®

PERFECTIE NASTREVEN VOOR HET HAAR

De tweede stap vindt ook plaats bij Brandlezz in de salon en  gaat verder met het herstellen en opnieuw opbouwen van de resterende gebroken verbindingen om je te verzekeren van het sterkste, meest glanzende en gezondste haar dat mogelijk is.

Stap 3 Hair Perfector®

DUURZAME BESCHERMING THUIS

Deze derde stap biedt continue bescherming tegen schade welke je haar thuis oploopt. Je kunt dit product ook los bij ons in de salon kopen.

 

Stap 4 Shampoo®

 

SHAMPOO VOOR THUIS GEBRUIK

Eindelijk is de Olaplex lijn compleet en kan deze nu deel uitmaken van je dagelijkse routine. Olaplex brengt de eerste shampoo  op de markt, met het gepatenteerde Olaplex-actieve ingrediënt Bis-Aminopropyl Dyglicol Dimaleate. Ook los verkrijgbaar bij Brandlezz Concepts.

 

Stap 5 Conditioner®


 

CONDITIONER VOOR THUIS GEBRUIK

Gebruik na de shampoo de conditioner met het gepatenteerde Olaplex-actieve ingrediënt Bis-Aminopropyl Dyglicol Dimaleate voor de ultieme verzorging van je haar. Je zult versteld staan van het effect. Deze stap is ook los verkrijgbaar bij Brandlezz Concepts.

  

“BE THE FIRST!!”
 Maak nu gebruik van onze unieke actie! Voor slechts:

 

€ 125,- OLAPLEX ALL INCLUSIVE TREATMENT

- Intensieve 2 stappen Olaplex kuur behandeling in de Salon ( duur ongeveer 1 uur) 
- Wassen en stylen van het haar
- Alle Olaplex producten voor thuisbehandeling, Stap 3 Bescherming, Stap 4 Shampoo en Stap 5 Conditioner.

Boek je de actie met twee personen? Dan krijgen jullie een gratis High Tea aangeboden van Brandlezz. 
Boek je de actie voor jou alleen? Dan ontvang je helaas geen gratis High Tea.
 

 

 


 

Geen